Dit mag je als vrouw echt nooit doen in het openbaar!

Vrouwen hebben hun eigenaardigheden, maar houd deze alsjeblieft voor jezelf! Het is verleidelijk om jezelf zo nu en dan te laten gaan, maar ga eerst na wat je zelf denkt als een ander zich misdraagt. Deze dingen, die wij de laatste tijd regelmatig gespot hebben, kunnen in ieder geval echt niet!

1. Ondergoed schikken
Het gebeurt veel, vrouwen die hun onderbroek tussen de billen vandaan pulken. Vooral in de zomer valt dit op! Als je slip niet goed zit kun je dit beter in een openbaar toilet of pashokje oplossen.

2. Nagels knippen
Zodat deze in het rond vliegen en vervolgens bij de buurman of buurvrouw belanden. Als je vervelende haakjes hebt die irritant zijn, vijl ze dan subtiel weg.

3. Stiekem scheten laten
Denk jij weg te komen met een scheet in het openbaar? Wij denken van niet! Het is toch gênant als je er net een hebt laten glippen en er iemand jouw kantoor binnenwandelt? Jouw geur in de lucht spreekt boekdelen. Bah.

roddelen

4. Roddelen
Bijna alle vrouwen zijn wel in voor een potje roddelen. Dit gebeurt dan ook regelmatig (het schijnt zelfs gezond te zijn!). Kijk wel uit dat de persoon in kwestie niet in de buurt is. Dat voorkomt pijnlijke situaties.

5. Neuspeuteren
Iedereen doet het, maar doe het liever thuis! Het is gênant om in gezelschap flink in jouw neus te vissen of nog erger, om de vangst op te eten. Toch zien wij het regelmatig gebeuren: dames in de file, dames in de wachtrij of dames achter hun bureau: stop hiermee!

6. Pukkels uitknijpen
Als jij denkt dat niemand kijkt, ga je ijverig aan de slag met die ene pukkel. Maar geloof ons, als je dit in het openbaar doet is er altijd iemand die het ziet!

7. Haren borstelen op straat
Je hebt haast en vliegt van A naar B. Omdat je er piekfijn uit wil zien, ga je toch maar snel met een borstel door jouw haar. Het staat ordinair. Of nog erger: vrouwen die hun haren op de grond gooien. Dus de plukken haar uit de borstel peuteren en dan neerkwakken. Getver!

8. Gillen
Mensen schrikken als jij je onnodig laat gaan. Not so ladylike.

9. Plassen met de deur open
Er zit niet voor niks een deur voor de wc, niet iedereen wil meekijken als jij op de pot zit.

10. Ruiken of je stinkt
Want wat ga je eraan doen? Zodra jij met je neus in jouw oksel duikt, weet iedereen wat er aan de hand is.

11. Je benen spreiden
Als vrouw is het niet charmant als jij wijdbeens neerstrijkt.

12. Roken op straat
Niets ordinairder dan een sigaret op te steken op straat. Sta je buiten ergens te borrelen, soit. Maar loop of fiets nooit met een sigaret in je hand.

13. Heftig kauwgom kauwen
Niet doen! Kauw met je mond dicht.

14. Bellen terwijl je bij de kassa staat
Kan als man niet en als vrouw niet. Kan gewoon niet. Respectloos.

15. Kleding dragen, dat niet bij je figuur past
Je weet waarschijnlijk precies wat we bedoelen.

16. Intieme informatie uitwisselen in de trein
Prima dat je naar een vriendin belt, maar houd de intieme informatie van afgelopen dag voor jezelf. Of deel dit, wanneer je thuis bent.

Volg ons ook op Instagram!