Dit is waarom je Tweelingen nóóit zult vergeten

Tweelingen zijn fideel, tactisch, enthousiast, fantasierijk, geestig en wispelturig. Ze zijn slim en communicatief. Aan de andere kant zijn het ook enorme draaikonten en ze zijn constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Iedere dag dezelfde routine is niks voor een Tweeling, zwaar werk trouwens ook niet. Ze zijn liever lui dan moe en hebben het altijd zwaarder dan dat jij dat hebt.

Dat is natuurlijk niet het geval. Het is alleen best ingewikkeld om een tweeledige persoonlijkheid te hebben. Want het ene moment zijn ze he-le-maal into het oude Rome, even later zit hun hoofd vol van het feminisme. Het brein van Tweelingen is snel en oneindig nieuwsgierig, ze willen zichzelf altijd blijven ontwikkelen en zijn daarom altijd op de hoogte van de laatste trends. Muziekles, schilderen of filosoferen. Ze vliegen van hot naar her, als ze zich maar niet hoeven te vervelen.

Lees ook: 17 dingen die een stier nóóit zou doen.

1. Ze hebben perfecte communicatie skills
Omdat ze intelligent én enthousiast zijn kunnen ze iedere conversatie op gang houden. Ze zijn eager to learn en willen hun informatie ook graag met jou delen. Het komt ook wel eens voor dat ze informatie delen die eigenlijk niet voor jouw oren bedoeld is: dikke vette roddels. Want voor sappige weetjes kun je zéker bij de tweeling terecht en dat is stiekem best wel leuk. Tweelingen hebben een sterke mening en steken deze nooit onder stoelen of banken.

2. Snelle types
Ze praten snel, lopen snel en denken snel. Meestal raken ze een tikkeltje geïrriteerd als iemand minder snel is, en slome mensen? Daar moeten ze al helemaal niks van hebben. Geduld is niet aan tweelingen besteed.

3. Ze zijn onrustig
Stilstaan vinden ze niks, te lang ergens in blijven hangen zorgt voor verveling en een opgejaagd gevoel. Het is tijd om door te gaan, en dat doen ze vaak ook. Move on! Dat pakt niet altijd positief uit, want als je iets nieuws gaat doen moet je altijd schepen achter je verbranden en doe je daar wel goed aan? Ze blijven in ieder geval altijd ambitieus en jagen de grootste plannen na.

4. Tweelingen zijn creatief
Het zijn artistieke wezens met meerdere talenten. Ze kunnen de mooiste dingen creëren maar hebben daarvoor vrijheid nodig. ‘In opdracht van’ kunnen ze opeens blokkeren en komt er niks meer uit.

5. Ze hebben een tweeledige persoonlijkheid
Nee, ze hebben geen gespleten persoonlijkheid maar oneindig veel persoonlijkheden. Ze kunnen zich rap aanpassen en zijn erg intuïtief. Omdat ze zich goed in kunnen leven in andermans energie kunnen ze zich daarop aanpassen. Bij iedereen gedragen ze zich anders omdat ze zich ook écht anders voelen. Niet nep, wel lastig. Want ze veranderen vaak van mening en kunnen morgen spijt hebben van de dingen die ze vandaag doen.

6. Ze hebben vrijheid nodig
Omdat ze zo zelfstandig zijn hechten ze een grote waarde aan hun vrijheid. Probeer ze niet vast te pinnen of dingen te verplichten. Dat werkt tegen je.

7. Liefde is ook vrijheid
In een relatie matcht de Tweeling het beste met een avontuurlijke en zelfstandige persoonlijkheid. Het is héél belangrijk om elkaar vrij te laten anders gaat het gegarandeerd mis! Sentimenteel gedoe is niks voor de Tweeling en ze hebben moeite om zich te binden omdat ze – daar hebben we het weer – van verandering houden.

8. Ze zitten vol passie
En dat maakt ze soms een beetje gek. Als ze écht verliefd zijn ga je dat merken want dan worden ze jaloers en bezitterig. Maar goed, als dat dus het geval is weet je dat ze écht voor je gaan.

9. Oppervlakkig zijn ze ook
Deze neiging tot oppervlakkigheid is lastig op liefdesvlak maar ook in je werk. Als je het ver wilt schoppen moet je toch de diepte ingaan.

10. Ze zijn wispelturig
Het ene moment zijn ze dolgelukkig, de volgende dag zit álles tegen. De stemming van een Tweeling verschilt van dag tot dag. Wanneer ze hun pijlen op een doel richten lijkt dit doel constant te veranderen. Maar het komt goed.

11. En besluiteloos
Ze vragen zich steeds af of ze wel de juiste beslissing hebben genomen. Altijd.

12. Ze zijn vrijgevig
En gunnen mensen die ze lief hebben de hele wereld.

13. Ze vergeven snel, maar vergeten nooit wat
Vervelende zaken kunnen ze snel vergeven, maar denk maar niet dat ze het óóit vergeten. Vergeven is een ding, maar weer vertrouwen krijgen in iemand die ze onrecht heeft aangedaan? Ging ’t maar zo makkelijk.

14. Tweelingen zijn zeer charmant
En staan met alles! De off-shoulder top bijvoorbeeld, staat ze fantastisch! Als ze communiceren gebruiken ze vaak hun handen en daar mogen dan ook best een paar armbanden aan bungelen. All that glitters past sowieso wel bij de Tweeling. Kijk maar naar Marilyn Monroe.
shopping
Rib top, €99,90 Ganni
Rok, €87,95 Fornarina via Stylight
Armband, €57,01 via J-Crew

Lees ook: De bizarre connectie tussen je geboortemaand en je gezondheid.