Dit is hét beste tijdstip om online te daten

Het internet is vandaag de dag een doodnormale plek om de man of vrouw van je dromen tegen te komen. Veel mensen ontmoeten hier hun wederhelft. Het kan dus wel degelijk. En waarom ook niet? Iedereen is tegenwoordig online aan het daten. Waarom het jou nog niet geluk is? Tja, misschien ben je gewoon niet op het juiste moment ingelogd… Ah, is dat het!

Volgens datingwebsite eHarmony kun je namelijk het beste op dinsdagmiddag op zoek gaan naar iemand voor een leuk afspraakje. Je kans op een aantrekkelijk match is het grootst als je om twee uur online gaat. Op dat moment zijn er aanzienlijk – de activiteit op de website neemt met 194 procent toe – meer mensen online dan de rest van de week. Whut? Ben jij dinsdagmiddag met andere dingen bezig? Geen paniek! Maandag rond lunchtijd is ook een perfect moment om je geliefde te vinden.

Op zondagochtend rond de klok van acht zijn de minste mensen op zoek naar prettig gezelschap. Dus bespaar je lekker de moeite vanaf nu en draai je nog een keertje om.

Lees ook: Dit is waarom jij iemand aantrekkelijk vindt en de ander niet