Deze 16 ongepaste eigenschappen schuilen in ieder mens

Mensen die iets lulligs of ongepast doen, zijn stom en ongevoelig. Althans, zo worden ze meestal bestempeld. Want eigenlijk beschikken ‘lullige mensen’ over een enorme dosis humor en zelfspot en zijn degenen die vinden dat er lullig wordt gedaan daar stiekem best jaloers op. Menig vrouw zal zich vast in onderstaande ‘gemene’ eigenschappen herkennen. Mocht dat (nog) niet het geval zijn, lees én leer! En vergeet vooral niet om de theorie in de praktijk toe te passen!

Lees ook: Lust voor het oog: 3 x de meest sexy mannen van Netflix

1. De harde waarheid luidt: we’re all bitches. Sometimes.

2. Met behulp van sarcasme beledig je domme mensen, zonder dat ze het beseffen. You nasty little genius!

3. ”Beloof je me dat dit gesprek tussen ons blijft?”. Jij: ”Ja, natuurlijk. Waarom zou ik dit doorvertellen? Zoiets zou ik toch nooit doen?” *Weet u zeker dat u dit gesprek wilt verzenden naar een andere contactpersoon?*. Yup, been there done that…

4. De slappe lach hebben tijdens ongepaste situaties (wat de situatie alleen nog maar grappiger maakt met als gevolg dat je écht niet meer kunt stoppen met lachen). Check!

5. Een scheet laten in een overvolle kamer, vervolgens stilletjes de kamer verlaten en die arme mensen in jouw stank achterlaten. Hello there, little evil ears!

6. Iemand vriendelijk doch dringend verzoeken om z’n klep dicht te houden. Zelfs als die persoon niet eens aan het woord is. Zielig wel… Maar goed, die stém! Je krijgt er migraine van.

7. Omdat je lief of je vriendinnen je niet alles vertellen, luister je hun gesprekken af en confronteer je ze op een later tijdstip met alles wat je over ze weet. 007 zou trots op je zijn!

8. Je camerarol staat voor 90 procent vol met screenshots en dat is helemaal niet erg hoor. Je houdt er gewoon van om andere mensen belachelijk te maken. That’s all.

9. Op je werk vervang je alles waarop je ‘Dag hoor, doe het lekker zelf even!’ zou zeggen met ‘Natuurlijk, geen probleem. Doe ik graag voor je!’. Lang leven sarcasme!

10. Je houdt ervan om mensen uit hun ’tent te lokken’. Wanneer je ze hebt waar jij ze wilt hebben (standje kokend), doe je nog even een paar flinke duiten in het zakje. Is het erg dat je het grappig vindt om te zien hoe mensen boos worden?

11. Als je met iemand aan de telefoon hangt die niet stopt met praten en je doet alsof je aan het luisteren bent door af een toe een ”Oh echt?”, ”Hmm” of ”Ja” te laten horen, terwijl je eigenlijk op Facebook zit te kijken naar grappige filmpjes. Herkenbaar, nietwaar?

12. Je schiet in de lach als je iemand ziet uitglijden of vallen. Sorry not so sorry.

13. Wanneer je in de metro, trein of lift staat, lees je de WhatsApp gesprekken mee van de persoon die naast je zit.

14. Je kunt er niets aan doen, maar wanneer je iemand in het openbaar een selfie ziet maken móet je er naar kijken en die persoon uitlachen.

15. Wanneer iemand niet kijkt pak je snel het eten van die persoon z’n bord. De verleiding is té groot om te weerstaan én hij/zij keek toch niet, dus who cares?

16. Wanneer iemand je opbelt om jullie afspraak te cancelen waar je toch al geen zin in had. YAY!

Lees ook: 28 dingen die je begrijpt wanneer je altijd in bent voor eten