Dé sneaker die deze winter je voeten siert is van Allbirds

Een sneaker vervaardigd uit zachte merinowol afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Warmer aan je voeten wordt het niet! Met een paar van deze tijdloze klassiekers van Allbirds ben je klaar voor de winter. Bij het productieproces en het sourcen van de materialen staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De merinowol uit Nieuw-Zeeland is ZQ-gecertificeerd. De veters van de sneakers zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen en de zool is gemaakt van SweetFoamTM, dat afhankelijk is van hernieuwbaar suikerriet.

De sneakers zijn er voor mannen en vrouwen en kunnen er prima mee door als respectabele daywear. Of je ze nu combineert met een jeans of rok, het is altijd goed. Ook in het geval van thuiswerken zijn deze sneakers perfect aan je voeten. Warm, comfortabel en klaar voor een wandeling om even je benen te strekken. Want we mogen niet vergeten om zo nu en dan een ommetje te maken.

Allbirds heeft de missie om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Daarom labelen ze al hun producten met hun CO2-uitstoot. De Wool Piper weegt 7,1 kg CO2e, gecompenseerd naar nul, vergeleken met 12,5 kg CO2e voor de gemiddelde sneaker.
allbirds
De Wool Piper kost €110,- is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Je koopt de sneaker online en in de winkel in Amsterdam aan de Hartenstraat 15.