De lipliner-tatoeage is hét alternatief voor fillers

Veel vrouwen dromen van volle sensuele lippen. En omdat tegenwoordig écht alles maakbaar is lijkt ook dit voor iedereen mogelijk. De keuze is reuze. Niet alleen kun je je lippen opvullen met fillers of lipofilling (met eigen lichaamsvet), met een permanente lipliner-tatoeage bereik je hetzelfde effect.

lipliner

Botox party voor de bachelorette!

Het is een veilige manier om je lippen groter te laten lijken. Omdat je niks in de lippen spuit is het voor veel vrouwen een aanlokkelijk idee. Toch kleven er ook nadelen aan deze vorm van permanente make-up. Niet om de minste reden dat niet iedereen je lippen mooi in kan kleuren. Veel tatoeëerders hebben van lipliner geen kaas gegeten en kiezen zomaar een verkeerde kleur. Ben je mooi klaar mee.
dikke lippen
Als je het doet, moet je het dus goed doen. Kies een deskundige specialist die met meerdere kleurpigmenten werkt. Vaak bieden professionals verschillende opties en kun je kiezen uit: een lijntje om de lip, volledig ingekleurde lippen of schaduweffecten. Het prikkelt een beetje – auw! – maar wie mooi wilt zijn moet pijn lijden, én een dikke portemonnee hebben. Want eerlijk is eerlijk: het is stukken duurder dan een lippotlood.

Zo verwijder je gelnagellak zonder je nagels te bederven.