Crisp Sheets lanceert vloerkleden

Soms koop je iets van een merk en ben je verloren: Wil. Nooit. Meer. Anders. Dat hebben wij dus met de lakens van Crisp Sheets en holy help: ze verkopen nu ook vloerkleden. Drie stuks. Alledrie even mooi en al helemaal in mijn huis. Jajaja wij zijn normaal gesproken niet zo merkvast en scharrelen het liefst tweedehands items in combinatie met designerstukken bij elkaar voor in huis. Alleen dekbedovertreksets kopen wij wel graag nieuw. En nu dus ook vloerkleden. Want kijk nou. Echt. Wil je hebben…

La Piscine rug
Dit vloerkleed is geinspireerd op interieurparel ‘La Piscine’. Het zwembad van Roubaix werd in 1932 gebouwd in originele art-decostijl en inmiddels is het een museum. Zo wordt het meesterwerk van architect Albert Baert in ere gehouden. Je snapt: wij willen hem ook wel eren maar dan in huis, op de vloer.

La piscine

Tuschinski rug
Dit prachtige tapijt houdt een Amsterdams stukje erfgoed in ere. Namelijk het Tuschinski theater waar het vleugje Art Deco niet onder de bioscoopstoelen wordt gestoken. Architect Hijman Louis de Jong ontwierp het theater in de vroege jaren twintig en nu is er een tapijt. Ontworpen door Crips sheets voor thuis.

Tuschinkski

Raleigh Miami
Het komt vast niet als een verassing, maar ook dit keer is er een bouwkundig hoogtestandje als inspiratiebron genomen. We praten over het Art Deco hotel The Raleigh in Miami, ontworpen door architect L. Murray Dixon in de vroege jaren veertig. De plek waar heel Hollywood zich graag amuseerde. Nou. Geef ons maar een tapijt… dan amuseren wij ons thuis ook hartstikke prima.
la piscine

Hier koop je de hele collectie (en ook de dekbedden)