Weekendtip: Comme Ça pop-up store in Amsterdam

Dit weekend is Amsterdam een fijne pop-up store rijker, en wel die van het Nederlandse skincare merk Comme Ça. We schreven al eerder over Comme Ça, waarvan de producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten. In de pop-up kun je deze nu zelf ervaren.

Op 9, 10 en 11 maart opent de eerste fysieke locatie voor Comme Ça waar de producten gekocht kunnen worden. Dat is natuurlijk fijn, zeker als je eerst kennis wilt maken met het unieke merk.

In de pop-up zal onder andere haar huidige collectie beschikbaar zijn die bestaat uit de natuurlijke La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum en La Prickly Pear Seed Oil. Maar daar zal nog de La Crème Cleanser aan toegevoegd worden.

In tegenstelling tot veel andere reinigingsproducten, zorgt de reiniging van Comme Ça ervoor dat de huid haar natuurlijke oliën behoudt. Daarnaast laat het de huid gehydrateerd achter. De exotische papaja- en ananasenzymen exfoliëren de huid op milde wijze en zorgen voor een zachte en stralende huid.

Comme Ça voor de gevoelige huid

Dat er een pop-up van het skincare merk komt, is niet zo gek. De oprichter van Comme Ça Skincare, Charlotte Seijerlin, had genoeg van de allergische reacties die ze kreeg van reguliere huidverzorgingsproducten. Daarom besloot ze haar eigen huidverzorgingsproducten te maken van alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten die de huid voeden en beschermen.

Comme Ça met haar luxe, natuurlijke en uiterst effectieve huidverzorgingsproducten voor zelfs de meest gevoelige huid was geboren. Charlotte snapt als geen ander dat mensen met een gevoelige huid dit eerst zelf willen ervaren. Daarvoor is de pop-up drie dagen lang the place to be. Creëer de ultieme spa glow met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Comme Ça.

Bezoek de pop-up store aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam