Dit bruidsmeisje stelt wel een hele bizarre vraag op de bruiloft

Als bruidsmeisje is het je taak om ervoor te zorgen dat het bruidspaar de dag van hun leven heeft. Toch zijn niet alle bruidsmeisjes zo empatisch en in een enkel geval denken ze alleen aan zichzelf. Op Reddit staat geschreven dat een bruidsmeisje van de gelegenheid gebruik maakte om een uitgebreide fotoshoot met haar verloofde te organiseren.

Althans… she was trying. De fotograaf lachte het kind vol in haar gezicht uit! Wat denkt ze wel: dat ze van het moment gebruik kan maken om zelf mooi op de kiek te komen. De fotograaf vergeet heus de gasten niet te fotograferen maar het draait allemaal om het bruidspaar. Best gek als je dan jezelf in de picture wilt zetten.

Dit bruidsmeisje is overigens niet de enige met vreemde hersenspinsels. Zo was er nog een bruiloft waarbij een stel te laat kwam aankakken en omdat het diner al was afgelopen besloten ze om een hapje en drankje te nuttigen in een restaurant op de locatie. Uiteraard op rekening van het bruidspaar. Nog erger is het als je er na afloop achterkomt dat er cadeaus verdwenen zijn. Geen idee waar de bruidsschat gebleven is maar het kán niet zo zijn dat er vier gasten hun envelop vergeten zijn.