Boost je running game en kies voor de nieuwste On’s Cloudgo aan je voeten

Rennen, niet iedereen loopt er warm voor. Het is nogal een uitdaging en de eerste stappen zijn pittig. Daarom kost het tijd om in de running game te komen. Geoefende hardlopers gaan als een speer maar als je net begint is hardlopen niet zo eenvoudig. Je moet het echt opbouwen. Er zijn verschillende motiverende apps die een handje helpen maar laten we eerlijk zijn: alles valt of staat met het juiste schoeisel. Zonder fijne hardloopschoenen kom je niet ver en dat bedoelen we précies zoals we het zeggen. De Cloudgo is een perfect instapmodel waardoor beginnende hardlopers een duwtje in de rug krijgen.

De Cloudgo is zo licht als een veertje

Wat maakt de Cloudgo dan zo aantrekkelijk voor beginnende hardlopers? Ten eerste zijn ze zo licht als een veertje en zorgen ze voor een zachte landing. Hierdoor krijg je minder snel last van blessures of spierverzuring. Als het aankomt op innovatie tikt On’s nieuwe hardlooprevolutie meerdere boxjes aan – inclusief eco-credentials. Zo’n 85-90% van het polyester is namelijk gerecycled terwijl meer dan 25-30% van de schoen uit gerecycleerd materiaal bestaat. En tja, het oog wil ook wat. De Cloudgo is verkrijgbaar in verschillende kleuren en werkelijk mooi ontworpen.
Lees ook: Hormoonproof sporten, met deze tips lukt het!

Rennen kan áltijd

Heb jij jezelf voorgenomen om meer te sporten? Dan is het enkel een kwestie van plannen! Rennen is in dit geval een hele goede oplossing want dat kan op elk moment van de dag. Je hoeft met niemand rekening te houden en je kan het elke dag doen. Mits je beschikt over zelfdiscipline want je moet wél gaan. De aanwezigheid van een stel puike hardloopschoenen, is een schop onder je kont als je te lui bent om te gaan. Want ze staan daar niet zomaar. Wat let je? Go, go, GO!

Cloud

De Cloudgo is online verkrijgbaar op on-running.com en bij geselecteerde retailpartners, voor een adviesprijs van €149,95.