Dit zijn de bikinitrends van 2024 waarmee je de show steelt

Na een grijze, regenachtige winter, denken we inmiddels: laat die zomer maar komen! En ook al is het nog niet zo ver, wij zijn er wél mee bezig. Al is het maar met het bestuderen van de bikinitrends voor de zomer van 2024.

Want ook in bikini of badpak wil je er een beetje florissant bijlopen. Bovendien draagt het loeren naar stijlvolle exemplaren bij aan de vakantie-voorpret. Van duurzame badpakken tot felle kleuren, dit zijn de bikinitrends van 2024.

Bikinitrends 2024

Are you ready voor de meeste geziene en mooie trend op het gebied van dames zwemkleding?

A-symmetrie en cut-outs

Asymmetrie en cut-outs zijn gewaagd maar sexy. En inmiddels zijn we er al aan gewend, want vorig jaar was deze trend ook al hot. Dus haal je oude bikini uit de kast of ga op zoek naar een gloednieuw exemplaar. Want deze sexy exemplaren doen het ook goed onder een doorschijnende jurk of mooie blouse.

Bandeau bikini

De bandeau bikini is niet meer weg te denken. Niet alleen voorkom je witte bandjes als je een mooi kleurtje krijgt van de zon, het is ook mooi. Je hebt ook bandeau bikini tops met bandjes die je kunt verwijderen of juist kunt vastmaken.

Duurzame materialen

Duurzame materialen en minimalistische badkleding die niet uit de mode geraakt heeft de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt and is here to stay. Een mooi voorbeeld van een merk waar wij van houden is Augustine. Alle ontwerpen zijn gemaakt van gerecyclede stoffen en ze drogen snel. Op de website zie je precies hoe de prijs van een product tot stand is gekomen want transparantie is belangrijk.

Surfer girl style

Wie niet kan surfen, kan er in ieder geval uit zien als een surfer girl. Veel dames zwemkleding is geïnspireerd op de surfer girl style en dat snappen wij. Want wie wil nou niet die relaxte flow ervaren als je over het strand paradeert.

Felle statement kleuren

Simpele vormen, maar felle kleuren waarin je gegarandeerd opvalt zijn dit seizoen een regelrechte hit. Van knaloranje tot gifgroen. Saai is het zeker niet.

Badpak als kledingstuk

Het badpak is dit seizoen niet altijd bedoeld voor het strand, je wandelt er ’s avonds zo een restaurant mee in! Wel afgestyled met een mooie pantalon of een lange rok natuurlijk, maar de basis van dé zomerlook 2024 is een badpak. Veelzijdiger krijg je de trends niet.

Lees ook: dit is het geheim voor de zomerdetox!