De beste cadeaus voor een zwangere vrouw

Zoek je een leuk cadeau voor je zwangere vriendin, zus, dochter of collega, maar weet je niet wat je moet kopen? Met deze cadeaus weet je zeker dat je de mommy-to-be gelukkig maakt!

1. Kleding voor de kleine

De zwangere vrouw in kwestie vindt het ongetwijfeld fantastisch om alvast leuke, lieve of coole kleertjes voor de kleine te krijgen. Niets fijners als mommy-to-be om weg te zwijmelen bij alle kleine baby kleertjes. Baby rompers, baby sokjes, baby mutsjes, baby jassen, hoogstwaarschijnlijk is het allemaal een schot in de roos.

2. Voorleesboekje

Voorleesboekjes zijn altíjd een goed idee! Wil je het graag persoonlijker maken? Bedenk wat vroeger jouw favoriete voorleesboekje was en geef dit boekje cadeau. Gun de moeder in spé en haar baby net zoveel plezier als dat jij eraan beleefd hebt. Sharing is caring!

3. Lekker(s) (te) eten

Een zwangere vrouw eet voor twee. Of zoiets 😉 Maak een uitgebreid pakketje met de lievelingssnacks van de mommy-to-be of stel voor om eens uitgebreid voor haar en haar partner te koken.

4. Verwenpakket

De kans is groot dat de moeder in spé zo nu en dan vergeet om eens goed voor haarzelf te zorgen. Extra fijn als jij daar wel aan denkt! Maak een verwenpakket met een lekkere dagcrème, bodylotion, gezichtsmaskers, nagellak, shampoo, scrub, een tijdschrift, boek, wat lekkers… Wil je de partner er ook bij betrekken? Verstop dan ook wat cadeaus voor de partner in het verwenpakket.

5. Massage

Het lichaam van een zwangere vrouw heeft heel wat te verduren tijdens de zwangerschap. Een (zwangerschaps)massage is dan ook een geschenk uit de hemel en goed voor zowel de mommy-to- be als voor de baby.

6. Activiteit met partner

Een kleine baby vraagt veel tijd en energie van de ouders. De kraamtijd zal dan ook weinig quality-time tussen papa en mama betekenen. Hoe fijn is het om er dan nu nog even lekker samen op uit te kunnen gaan? Een hotelovernachting, naar de film of lekker uiteten? Je maakt er de moeder in spé en haar partner sowieso gelukkig mee!