Begin augustus staat in het teken van de energie van de leeuwenpoort

Begin augustus bevinden we ons in een krachtige periode. Dit heeft alles te maken met de opening van de leeuwenpoort (ook wel de Lion’s Gate) op 26 juli. Iedere zomer wordt de ster Sirius rond deze periode zichtbaar aan de hemel. Sirius is de helderste ster met lichtkracht nog sterker dan die van de zon. Vandaar dat de ster ook wel de spirituele zon wordt genoemd. Door de stand van Sirius, de aarde, de zon en de sterren in de gordel van Orion vormt zich een energetisch portal: de leeuwenpoort.

De leeuwenpoort geeft je hoger bewustzijn een upgrade

Iedere zomer weer staat de zon in Leeuw. De Leeuw staat voor kracht, vuur, passie en creativiteit. De zon is ook een positieve energie. Wanneer de Leeuw en de zon samenkomen dan is er een explosie van positiviteit voelbaar. Deze energie zorgt voor meer zelfvertrouwen, moed, charisma en kracht. Hierdoor ben je beter in staat om negativiteit los te laten. Of dit nu je baan is waar je allang niet meer op je plek zit of een relatie waarmee je al tijden struggled. Durf je hart te volgen en maak een nieuwe start! In deze periode van vernieuwing zit de kosmische energie in ieder geval mee waardoor je een sterkere innerlijke kracht ervaart.

Kom dichterbij wie je bent

In de periode van de leeuwenpoort kom je dichterbij wie je in de kern bent, je ware aard. Je voelt je meer dan ooit verbonden met je ziel en krijgt je levensmissie weer in het oog. Om jouw doelen te bereiken moet je negatieve energie loslaten. Creëer ruimte voor nieuwe ervaringen die je leven zullen verrijken. Luister naar je intuïtie en volg je hart.

8/8

Naast de krachtige energie van de leeuwenpoort heeft de datum, 8/8, ook een numerologische kracht. Acht staat voor kracht, overvloed en oneindigheid. Het is de brug tussen materiële en spirituele dimensies.

Lees ook: word een fantastische fotograaf met een simpel stappenplan