Beeldig voor je benen: panty’s van Gambettes Box en & Other Stories

Gambettes Box gelooft dat het leven te kort is om je benen te verstoppen. Al sinds 2012 sieren ze vanuit Parijs de benen van menig française met eigenzinnige en stijlvolle panty’s. De box is ideaal voor vrouwen die van afwisseling houden of die simpelweg een tikkeltje onhandig zijn.

Want zeg nou zelf: wij hebben regelmatig een ladder in onze panty en dan balen we nog het meest dat we last-minute nog ergens een panty vandaan moeten toveren. Door de Gambettes Box is dit probleem verleden tijd, voor €15,90 (inclusief verzendkosten) heb je namelijk een heus panty abonnement. Nog leuker is de samenwerking met & Other Stories waardoor de panty’s feestelijk verpakt arriveren en daarbij mag een sjaaltje met luipaard pint niet ontbreken. De panty’s zien er ook beeldig uit met een gestippeld en spiraal design.

gambettes box

Goed voor jou én voor de wereld
Ook interessant! De panty’s bevatten geen chemische stoffen en zijn gemaakt van gerecyclede grondstoffen. Óók is er tijdens de productie 40% minder water verbruikt en kwam er 50% minder CO2 vrij. De panty’s zijn gemaakt van polyamide gnova voor extra resistentie waardoor ze langer meegaan. Kijk daar lopen wij mee weg!

De Gambettes Box is hier verkrijgbaar.