Acne Studios opent een pop-up Archive in Amsterdam

Wie kent het niet? Het Scandinavische merk Acne.  De echte fans zijn vast wel op de hoogte dat er in Kopenhagen en in Stockholm een Archive (outlet) zit. Nu las ik vandaag dat er een tijdelijke pop-up Acne Archive naar Amsterdam komt. Halleluja!

Acne staat bekend om zijn verfijnde Scandinavische designs. Denk aan de Pistol enkellaarsjes, leren biker jackets en lammy coats om in te wonen. En natuurlijk nog meer mode moois met vaak een vrij hoog prijskaartje eraan.

Een tijdelijke pop-up boetiek in Amsterdam zou de portemonnee dan ook zeker wel kunnen waarderen. Op 14 november opent Acne Studios het populaire Acne Archive in Amsterdam. De boetiek zal 48 uur geopend zijn. Je hebt dus twee dagen de tijd om iets van een voorgaande Acne-collectie te scoren voor een gereduceerde prijs. Goed om te weten: de afprijzing kan wel oplopen tot 75%.

Weten waar de tijdelijke boetiek haar deuren opent en vanaf hoe laat? Schrijf je dan in op AcneArchive.com en krijg een e-mail wanneer het modefestijn kan beginnen.