5x vegan zonnebrand onder de € 15

Dat je je huid áltijd goed moet beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon, weet je natuurlijk allang. Dat je je huid moet beschermen tegen de invloeden van schadelijke chemische ingrediënten óók. En als je ook liever niet wilt dat er dieren hebben geleden bij of voor de totstandkoming van je zonnebrandcrème, dan is de keuze voor vegan zonnebrand een heel logische.

Maar vegan zonnebrand, is die niet een stuk duurder dan reguliere zonnebrandcrèmes? Wat dat betreft hoef je je absoluut geen zorgen te maken, want onderstaande vegan zonnebrand crèmes die je kunt kopen in de webshop van littlewonderland.nl kosten je nog geen € 15. Dat maakt de keuze voor vegan zonnebrand niet alleen een goede, maar ook betaalbare optie.

Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ van COSRX, € 11,99

Deze vegan zonnebrand crème heeft een lichte textuur en trekt hierdoor snel in. Dankzij de toevoeging van aloë vera bladextracten verbetert hij de vochtbarrière van de huid. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Met Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (Tinosorb S), een nieuwe generatie breedspectrum-zonnefilter die
tegen zowel UVA als UVB beschermt en zeer fotostabiel is.

Green Grape Sebum Control Cooling Sun Gel van Frudia, € 12,99

Deze vegan zonnebrand gel is perfect voor de vettige, acné-gevoelige huid en heeft een verkoelend effect na het aanbrengen. Dankzij de mix van minerale en chemische zonnefilters biedt deze zonnecrème een breed spectrum bescherming met SPF50+ PA++++.

Waterfull Hyaluronic Sun Screen van Jumiso, € 14,95

Deze hybride vegan zonnebrand crème op waterbasis kan zowel UVA- als UVB-stralen blokkeren. Dankzij de lichte textuur is hij geschikt voor alle huidtypes, vooral de vette huid. Met niacinamide en hyaluronzuur. En titaniumdioxide als zonnefilter.

Super Soothing Cica & Aloe Sunscreen van Jumiso, € 14,99

Deze minerale sunscreen doet wat-ie belooft: de huid intens verzachten terwijl hij je huid
beschermt tegen UVA- en UVB-stralen. Hij is ook nog eens extra geschikt voor de kwetsbare
huid dankzij de milde formule die tevens irritatie voorkomt. Met centella asiatica, aloë vera en
vitamine E. De zonnefilter is zinc oxide.

Velvet Fit Blurring Sun Primer van Frudia, € 14,99

Primer en vegan zonnebrand crème ineen die gemakkelijk over de huid ‘glijdt’. De zachte, fluweelachtige textuur vervaagt poriën en egaliseert de huidtextuur. Met hyaluronzuur en niacinamide. De zonnefilters zijn: uvinul A Plus en uvinul T 150.