4 x power ladies die mij op Ibiza hielpen bij het vinden van de uitknop

Mocht je een vakantie naar Ibiza in de planning hebben (lucky you!), op mijn zoektocht naar de innerlijke uitknop, hebben behandelingen van deze dames mij veel gebracht.

liz la force

Liz La Force
Na anderhalf uur op de tafel bij Liz voel je alsof alle blokkades in je lichaam zijn opgeheven. Ze kan zelf niet exact omschrijven wat ze doet, maar voor mij voelt het als een ontspannende massage. Via een soort knijptechniek gaat ze mijn hele lichaam langs en ondertussen ontvangt ze informatie. Na afloop vertelt ze welke gedachtes er tijdens de behandeling bij haar opkwamen. Dankzij Liz ben ik erachter gekomen waarom ik het moeilijk vind mijn grenzen te bewaken en liever please dan confrontaties aanga. Erg waardevol.

annike sukkup

Annika Sukup
Deze dame is Tha Bomb! Maar echt. Ik heb twee mega lekkere en inspirerende yoga lessen bij haar gevolgd en ben ook een keer verwend met een Shiatsu-massage. Nu ben ik een zeer kritische massage patiënt. Te soft, te weinig feeling of te weinig overgave mijnerzijds… Vaak vind ik het na een halfuur al genoeg geweest. Niet bij Annika. Anderhalf uur was ik compleet out en daarna voelde ik mij totaal ontspannen en opgeladen. Heer-lijk!

satya

Satya Morillas
Een warm en vrolijk mens wat mij verwelkomde met vers gemaakte gember-kurkumathee (dan heb je me al). Via meetpunten in mijn oren checkte ze hoe het met mijn gezondheid gesteld was. Klaarblijkelijk, zo vertelde ze mij, komen heel veel punten op je oor overeen met je organen. Satya plaatste kleine magneten in en op mijn oor om knelpunten te balanceren. Ook verwende ze mij met een korte massage/healing. Satya is gespecialiseerd in het verhelpen van slaapproblemen. Sowieso een prachtig en inspirerend persoon om kennis mee te maken.

irene herbers

Irene Herbers
Met deze Nederlandse vrouw heb ik een prachtige zondagochtend op het eiland beleefd. Onderweg naar een power spot aan zee (Moonbeach) heeft ze mij verteld over de kracht van het kiezen voor hetgeen je energie geeft in plaats van iets wat afneemt. Eigenlijk is, volgens haar (en ik ben het met haar eens), alles in het leven te herleiden naar die simpele keuze. Eenmaal aangekomen op het strand liet ze mij, vanaf grote hoogte, uitkijken over de immense zee. Op dat moment viel voor mij het zo-voelt-het-om-ruimte-te-hebben kwartje (denk maar even aan het tegenovergestelde: huizen,geluiden en mensen op straat, voel je ‘m?). Mocht je op zoek zijn naar een mooie vierdaagse self-discovery roadtrip op Ibiza, laat je dan begeleiden door Irene. Ik weet zeker dat je er met een helder hoofd vandaan gaat komen.

Mocht je zin hebben om jezelf beter te leren kennen: op Studio Food&Mood deel ik tips en ervaringen op het gebied van food, mind & lifestyle. Allemaal met als doel meer ruimte in het koppie te creëren!

Lees ook: 5 redenen voor een yoga retraite…