3 voordelen van slapen op een satijnen kussensloop van Beautypillow

Er zijn mensen die slapend rijk worden én mensen die slapend knap worden. Bij deze laatste groep kun jij ook horen. Een goede nap doet namelijk wonderen! Ze noemen het niet voor niets een schoonheidsslaapje! Wist je dat je huid namelijk sneller herstelt wanneer je slaapt? Omdat je lichaam rust, krijgt de bloedcirculatie van de huid een boost waardoor de bloedbaan meer vitamines en voedingsstoffen kan vervoeren en de celdeling gestimuleerd wordt. Om jouw schoonheidslaapje bij te staan kun je een satijnen kussensloop gebruiken. Want zo’n Beautypillow heeft extra voordelen!

Beter voor huid en haar
Ten eerste: zorg ervoor dat je voldoende water drinkt voordat je gaat slapen. Voldoende vocht zorgt ervoor dat de huis glad en zacht blijft. s’Nachts transpireer je meer dan overdag en daardoor verlies je veel vocht. In tegenstelling tot een katoenen kussensloop behoudt de Beautypillow vocht door de fijne structuur van het dicht geweven satijn en dit is beter voor huid en haar. Sterker nog: je hoeft je haar minder vaak te kammen omdat het ’s ochtends minder warrig zit.

Minder warm
In de zomer kunnen temperaturen flink oplopen. Een satijnen kussensloop voelt stukken koeler aan dan de meeste andere slopen. Omdat je minder zweet, worden je talgklieren beter gereguleerd. Je kunt je voorstellen dat dit voor minder onzuiverheden zorgt.

Je ligt minder in de kreukels
Door het gebruik van een satijnen kussensloop merk je dat je bij het ontwaken minder in de kreukels ligt, letterlijk en figuurlijk. Dit komt door de polijstende werking waardoor je iedere dag start met een fris gezicht zonder slaapvouwen.

De Beautypillow is verkrijgbaar in 16 kleuren en verschillende formaten:
-60×70 ( de standaard kussensloop maat)
-80×80
-80×40

De Beauty Pillow kost € 23,95 en hier vind je de verkooppunten.