10 dingen die alle boogschutters herkennen

Boogschutters zijn geboren tussen 22 november en 21 december en ze zijn me toch een partijtje levenslustig! Geboren aan het einde van het jaar staan ze altijd open voor nieuwe inzichten. Goede voornemens hebben ze het hele jaar door en ze zitten niet snel bij de pakken neer. Optimistisch als ze zijn kunnen ze tegenslagen goed handelen. Tegen een ding kunnen ze niet: onrecht. Nee, als je niet oprecht bent prikt de boogschutter daar zo doorheen.

1. Je bent meer een gever dan een nemer
Met kerst of verjaardagen pak je flink uit. En wil iemand iets lenen? Ach, houd het dan maar meteen…

2. Boogschutters zijn rasoptimisten
Als iemand in de put zit probeer jij ze er uit te praten. Je ziet dingen altijd zonnig in en dat zorgt wel eens voor ergernissen van anderen omdat ze liever medelijden willen. Too bad! Bij de pakken neer zitten is simpelweg niet jouw ding, jouw kracht zit ‘m in happiness.

3. Je overdenkt altijd álles
Omdat je zeker weet dat dingen beter, anders of sneller kunnen. Je bent een tikkeltje ongeduldig en wil dat de dingen NU goed gebeuren. Wachten is de hel….

4. You’re an independent woman!
Jij red het wel alleen. Niet dat je een einzelgänger bent, maar jouw geluk hangt in ieder geval niet van een ander af.

5. Wel van winnen….
Verliezen is geen optie en als je niet kunt winnen wordt je woest… niet erg handig. Ook ongelijk geven boogschutters nóóit toe.

6. Je bent veeleisend
Boogschutters hebben een hele waslijst met eigenschappen die hun dierbare moeten bezitten en hebben de neiging om té veel te eisen van de mensen om zich heen. Yess.. you’re demanding.

7. Het huishouden is niet aan boogschutters besteed…
Alles wat je kookt brandt aan, alles wat je schoonmaakt gaat ook gigantisch mis. Je bent gewoon niet gemaakt voor huishoudelijke taken dus kun je het beter aan een ander overlaten…

8. Jij bent beter in andere dingen
Eigenlijk ben jij overal beter in want jouw ideeën zijn de beste – zelfs al zijn ze dat niet! En je hebt altijd wel iets om handen. Je verveelt je nooit en snapt écht niet hoe het kan dat andere mensen zich zo vaak vervelen. Doe iets met je leven!

9. Je hebt honderdeneen ideeën
Die allemaal even belangrijk zijn. Dit is een valkuil want je kunt niet met zo veel verschillende projecten tegelijk bezig zijn, dan laat je steekjes vallen.

10. Emoties zijn van je gezicht af te lezen
Boogschutters kunnen hun gevoelens niet verbergen. Nooit. Als je iemand niet leuk vindt is dat meteen duidelijk.

Stijl van de boogschutter:
Het liefst hul jij je in sportieve outfits maar een basic outfit is ook oké, mits je deze upgrade met opvallende accessoires. De kleur paars staat je het beste en korte rokjes doen het goed bij die lange atletische benen.
items
Korte jurk, €468 Lanvin via Stylight
Marni ketting, €150 via Vestiaire Collective

Lees ook: zo creëer jij je eigen mantra.