Zou jij iets aan jezelf laten doen….?

Eén van de vragen die vaak voorbij komt tijdens een gezellige meidenavond. Ouderdom is iets wat we niet tegen kunnen gaan en daar horen rimpels en een slapper wordende huid bij. Niemand vindt dit leuk maar wat doe je eraan? Steeds meer jonge vrouwen kiezen ervoor om ‘op tijd’ met botox te starten. Persoonlijk niks voor mij…. Maar wat dan wel? Toen ik Erin ontmoetten 8 jaar geleden zei ze altijd tegen mij “cosmetische acupunctuur dat is dé manier”.

Ik moet toegeven, tot voor Nourished deed ik niet zo veel speciaals aan de verzorging van mijn huid. Ik ben niet de vrouw die zich laat verleiden door anti-rimpel crèmes en andere beautyproducten met allerlei beloftes. Ik heb geluk gehad dat ik in de pubertijd weinig last heb gehad van puistjes en oneffenheden. Nu ik 30 jaar ben heb ik een mooie skincare routine ingebouwd en begin ik mezelf op foto’s te ergeren aan mijn frons. Wat nu?

Onverwachts kwam ik in contact met een Cosmetisch Acupuncturist die vlakbij mij een praktijk heeft. We raakten aan de praat en zij heeft mij uiteindelijk overtuigd. Een paar weken later lag ik bij haar in de stoel. Ik vroeg haar advies, waardoor ik nog bewuster naar mijn gezicht keek. Zij zag opkomende rimpels waarvan ikzelf nog niet bewust was.

Ik ga graag uit van de eigen kracht van het lichaam, de kracht om zichzelf te herstellen. Dat is kort door de bocht gezegd ook wat er met Cosmetische Acupunctuur gebeurt. De naaldjes die gezet worden in de rimpel stimuleren de doorbloeding en aanmaak van collageen van binnenuit. Hierdoor vult de rimpel zich als het ware op en wordt deze minder zichtbaar.

Op een donderdagochtend fietsten ik een tikkeltje zenuwachtig naar Magnolia Clinics. De sfeer van de praktijk was fijn en relaxed, daardoor kon ik goed ontspannen. Want ja… het zijn toch naaldjes die in je gezicht geprikt worden. Nilla, de acupuncturiste start met het masseren van mijn huid met een cup. Wat ik persoonlijk erg lekker vond. Daarna werden de naaldjes gezet. Het doet absoluut geen pijn maar je voelt de prikjes natuurlijk wel, Nilla zet de naaldjes razendsnel, de timer wordt gezet en dan lig je zo ontspannen als je kunt op een heerlijke stoel.
Ik wilde graag zien hoe ik eruit zag want ik had geen idee. Nilla maakte een foto van mijn (zeer onscharmante) gezicht. Toen schrok ik best wel, ik had niet verwacht dat het zo veel naaldjes waren. Na het uithalen verzorgd ze je gezicht en ben je good to go!

Het resultaat? Nou daar ben ik heel erg blij mee. Na 1 behandeling kon je het effect bij mij al zien. Niet alleen op de vergelijkingsfoto, want ze maakt voor iedere behandeling een foto, maar ook vriendinnen merkte het op. Conclusie: doen!

nourished nederland
voor en na

Love & Sunshine,
Erin en Floor

Volg ons op voor meer Nourished Nederland op: Facebook & Instagram
Of neem een kijkje in de webshop of blog: Nourished Nederland