Zo zorg je thuis voor een prachtig paasweekend

Dit jaar vieren we pasen hoe dan ook thuis. Nu is Pasen bij uitstek hét feest om sfeer binnenshuis te creëren. Duik in je kast voor een fijne outfit en zorg dat je voldoende paaseieren in huis hebt. Bak een taart – je hebt er nu alle tijd voor – en nodig familie uit voor een virtuele brunch. Zo doen wij dat.

Ontbijt op bed
Een ontbijtje op bed zorgt voor een vakantiegevoel zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Zo simpel kan het zijn. Kopje koffie, verse jus en een croissant. Oh en als je écht uit wilt pakken: mijn lievelings croissant is er een met gesmolten kaas, mosterd en mortadella! GODDELIJK!

Dansen in de huiskamer
Het vele binnen zitten is niet erg goed voor de dagelijkse lichaamsbeweging. Begin de dag daarom met een dansje. Vrij op een willekeurig nummer of met behulp van een YouTube video. Dagelijks dansen is sowieso een goed idee.

Paaseieren verstoppen
Geen pasen zonder: heel veel chocolade. Daarbij mag een heuse paashaas natuurlijk niet ontbreken. Wanneer je met z’n tweeën bent is het een puik plan om de paaseieren voor elkaar te verstoppen. Zo ben je even zoet voordat je begint aan al het lekkers. Overigs is het ook leuk om een paashaas met de post te versturen. De romige, zachte melkchocolade van Lindt is onze favoriet en hoe leuk is het als iemand een paar van die kleine chocolade konijntjes krijgt? Of vergeet ook de Hema niet waarvan we allemaal weten: ze hebben het zwaar. Maar kunnen we zonder? Wij liever niet dus haal daar vooral je paasversiersels en dat kan ook online!

paaseieren

Bak een taart
Er is geen excuus om het NIET te doen. Een taartje bakken… en misbaksels kunnen geen kwaad. Niemand die het proeft want visite? Die is er niet! Deze glutenvrije taart is ook leuk met halve witte chocolade paaseieren on top.

Wijn proeven
Het kan: een online wijnproeverij. Vooral in de steden zijn er meerdere aanbieders van ‘proef het zelf’ pakketjes waarvoor je de deur niet uit hoeft. Zo is de wijnproeverij van Rayleigh & Ramsey voor de komende twee weken uitverkocht. Anywine… Google even, check of er vrienden zijn die aan dezelfde wijn kunnen komen en borrel er digitaal op los.

Champagjaaaa!!
Plop! Het leven moet je vieren, ook binnen vier muren. Met een goede champagne moet je niet sollen dus vul je glas met je lievelings bubbels.

servies

Mooi servies
Van een mooi bord kun je niet eten? Nou wij wel. Graag zelfs! Hoe mooier het bord, hoe feestelijker de maaltijd. Onze favorieten merken zijn toch wel The Table en Archive Studio.

Thuis uit eten
#supportyourlocal vliegt je om de oren maar is het niet gewoon ook HEEL erg leuk. En goed. En lekker… Op Barts Boekje vind je eigenlijk de meest uitgebreide lijstjes met restaurants in onder andere Amsterdam die jou graag verwennen met fijne kookkunsten.