Zo style je een roze schapenvacht

Een schapenvacht is wat ons betreft onmisbaar. Ze creëren sfeer, warmte en comfort in huis. Maar een roze schapenvacht? Dit is voor de meeste mensen net iets te veel van het goede. Vooral mannen schrikken in eerste instantie wanneer je aankomt met een roze schapenvacht. En uiteindelijk bekennen ze bijna dat het ’toch best wel mooi staat’.

Wij zeggen maar zo “mooi roze is niet lelijk”, zo is het maar net. Toen bij ons een roze schapenvacht van MADE.com arriveerde, waren wij dolgelukkig. We vinden het zelfs zo leuk, dat we wel tien plekken in huis kunnen bedenken voor deze parel. We delen er drie:

Roze schapenvacht
Op de bank
Het is heerijk: een schapenvacht op de bank. Wanneer je je op de bank nestelt voelt het nét even zachter, warmer en knusser terwijl je aan het Netflix bingewatchen bent. Een roze schapenvacht is vaak niet het eerste waar je aan denkt maar het kan de woonkamer een stylish upgrade geven.

roze schapenvacht
Op de grond
Wij prijzen ons gelukkig met een inloopkast. En dan issie ook nog roze! Als kers op de taart hebben wij de roze schapenvacht op de vloer gedrappeerd en dat maakt deze ruimte af.

roze schapenvacht
Op bed
Ze zeggen altijd “this is where the magic happens”, welja op bed gebeurt tegenwoordig vanalles. We nuttigen er ontbijtjes, we doen er in het weekend middagdutjes en we kijken er films met een bak popcorn. Wel zo gezellig als het bed er dan een beetje knus bij staat. Met een roze schapenvacht heb je zonder enige moeite een hele andere uitstraling. Daarnaast is het zacht en warm. Dus why not? Precies: als je twijfelde over de kleur roze, dan doe je dat nu hopelijk niet meer!

Schapenvacht
Roze schapenvacht €249 via MADE.com