Zo krijg je voller haar terwijl je slaapt

Laatst zat ik bij de kapper en werd ik weer gewezen op mijn fijne haar. Engelenhaar. Fijn maar veel… alles behalve dik. Een volle bos is daarom niet vanzelfsprekend en kost veel tijd en moeite. Daarom leek het mij wel wat om slapend een volle bos haar te krijgen. Met deze tips kost styling stukken minder moeite!

Slaap op een satijnen kussen
Dit is een goede investering die loont! Satijn zorgt ervoor dat jouw haar in model blijft terwijl je slaapt. Het helpt knopen en klitten voorkomen evenals gespleten haarpunten. De volgende ochtend glanst je haar als nooit tevoren!

Was je haar met producten geïnspireerd door Ayurveda

Geïnspireerd door Ayurveda, de eeuwenoude natuurlijke geneeswijze uit India, lanceert Aveda Invati Advanced™ Solutions for Thinning Hair. Wanneer je je haar verzorgd met deze drie-stappen formule merk je tot 53% minder haarverlies en dikker en voller haar.
voller haar
Invati Advanced™ Exfoliating Shampoo 200ml, € 33,-
Invati Advanced™ Thickening Conditioner 200ml, € 33,-
Invati Advanced™ Scalp Revitalizer 150ml, € 65,-

Ga niet slapen met nat haar
Met natte haren naar bed gaan is een grote hair care no-go. Droog je haar goed voordat je gaat slapen dan zit het de volgende dag ook weer prima.

Vlecht je haar
Voor slag of een beetje krul is een vlecht de truc! Al eeuwen vlechten vrouwen het haar voor het slapen gaan. Vlechten is de manier om jouw haar meer volume te geven. Beetje haarlak in jouw haar en klaar!