Accor zet jouw held in het zonnetje tijdens een Bottomless brunch

Hotelketen Accor is jarig. AccorHotel bestaat dit jaar 50 jaar. En je weet wat ze zeggen, wie jarig is trakteert. Say whut? Jaaa…INK Hotel Amsterdam onderdeel vanAccorHotel trakteert. Lees snel verder.

AccorHotel zit verspreid over de hele wereld. In Amsterdam is het INK Hotel Amsterdam en daar worden op zondag 19 november de lokale helden in het zonnetje gezet. In het INK Hotel Amsterdam zit restaurant Pressroom verstopt. De namen heeft het hotel te danken aan het feit dat het prachtige hotel omstreeks 1900 het kantoor van de Nederlands krant ‘De Tijd’ was. Daar gebeurde het, daar werd driftig op typemachines getikt op iedereen te voorzien van het laatste nieuws. Nu kun je er een nachtje slapen en nog beter zelfs, je kunt er overheerlijk dineren en brunchen. Over die brunch gesproken, daar heeft Enfait goed nieuws over!

Enfait mag namelijk 5x een Bottomless Brunch weggeven voor 2 personen. Yes. Yes. Yes. Accor wil tijdens deze brunch de lokale helden in de spotlight zetten. Dat betekent dus dat je mag gaan brunchen Manhattan-stijl met jouw heldin. Denk aan een overheerlijke brunch in combinatie met bubbels, bubbels en nog meer bubbels. Als je Annemarie en mij volgt op Instagram, dan heb je vast wel gespot dat we samen in Portugal waren en hier meerdere malen geproost hebben met bubbels. Wij zijn gek op bubbels. Voor ons is zo’n Bottomless Brunch in het INK Hotel Amsterdam dan ook een feestje!

Nieuwsgierig wat je te wachten staat? Annemarie ging je voor >

Klinkt deze brunch jou nou als muziek in de oren, en wil jij graag jouw held in het zonnetje zetten? Vertel ons dan op onze Facebook-post – en tag ook vooral – wie jouw held(in) is. Wie weet zit jij 19 november wel aan de bubbels te genieten van heerlijke American pancakes en zet je jouw held(in) in het zonnetje.

Dus hop, waar wacht je nog op. Ga snel naar het Facebook-bericht en psssst… vergeet ons ook niet te liken als je dat nog niet had gedaan! Op dinsdag 14 november krijgen de 5 winnaars een berichtje via Facebook.