Twee keer wassen met shampoo verandert je haar voorgoed

Je haar is een van de eerste dingen die in het oog springt, het is dus niet zo gek dat vrouwen hunkeren naar dikker, sterker en glanzender haar. Een goede knipbeurt, haarmaskers en SPF sprays zijn allemaal manieren om je haar zo gezond mogelijk te houden, maar… er is nog een simpele truc om in no-time gezegend te zijn met mooier haar.

Volgens top haarstylisten is een tweede wasbeurt met shampoo de beste manier om jaloersmakende lokken te creëren. In The Independent vertelt haarstylist Ian Florey dat je haar er sterker, glanzender en gezonder van wordt. Daarvoor hoef je enkel twee maal je haar te wassen met een sulfaat vrije shampoo. De eerste wasbeurt reinigt het haar en de tweede wasbeurt geeft het haar een oppepper en laat het haar profiteren van de voedende ingrediënten in de shampoo.

Ga voor twee keer wassen
En je bent verzekerd van schoner, dikker en volumineuzer haar. Verzorgingproducten worden beter opgenomen als het haar écht schoon is. Dit wil je toch? Een volle bos op je hoofd? Het kost je iets meer shampoo maar dan heb je ook wat.