This will rock your world: de eerste elektrische kinderwagen van CYBEX

Vers van de pers: de revolutionaire CYBEX e-PRIAM smart elektrische kinderwagen met allemaal slimme functies waar je als jonge ouders naar snakt. Zo beschikt de nieuwste kinderwagen van CYBEX over een gratis app waarmee je een ingebouwde schommelfunctie in de kinderwagen kunt activeren om je kindje in slaap te wiegen. Zo ongeveer de meest ingenieuze uitvinding op baby gebied!

Al jaren doen we het zonder elektrische kinderwagens dus ik snap best dat je denkt: waarom moeten we deze nu hebben? Ga gerust even testen want de CYBEX e-PRIAM heeft echt meer dan een voordeel.

Rocking mode

Een van de manieren om ontroostbare babies stil te krijgen, is doormiddel van rondjes lopen en zachtjes wiegen. Kleintjes vinden het heerlijk en worden rustig van deze beweging. Alleen is het voor papa’s en mama’s soms iets minder fijn om de godganselijke dag met een kleine op de arm te sjouwen. De Rocking Mode van de e-PRIAM laat de kinderwagen automatisch heen en weer schommelen om de baby te kalmeren. Dit is zelfs mogelijk in drie verschillende standen! Welja. Wil je!

epriam

Heuvel op en af

In Nederland is het landschap niet enorm heuvelachtig maar daarom zijn we het ook niet gewend om heuvel op en af te klauteren. De Tour Mode van de CYBEX e-PRIAM maakt het makkelijker om de zeldzame heuvels in Nederland te beklimmen en dat is erg handig als je ervoor staat. Want ga maar eens duwen zonder extra hulp, je bent bekaf! Voor moeders die graag met de stroller wandelen is dit een luxe extraatje waardoor je niet onverwacht puffend de berg op moet. Ook is de functie handig voor wintersport of andere vakanties tussen de heuvels.