THE DUCHESS Valentea

Liefde is… als een Valentea bij THE DUCHESS. Liefde gaat immers door de maag en met valentijnsdag in het vooruitzicht kun je maar beter alvast een plekje voor deze limited edition afternoon tea reserveren.

Voor mij is iedere dag er een van de liefde maar eerlijk is eerlijk: soms kun je elkaar tussen alle bedrijven door best meer aandacht geven. Of je de dag van de liefde nu met je lover, je moeder, je bestie of jezelf viert, maak hem ieder jaar weer speciaal. Als je niet zo’n Valentijns type bent, dan kun je het hele jaar door terecht voor een uitgebreide afternoon tea in een luxe omgeving. Nippen aan een champie en ondertussen allerlei lekkere snackjes delen is altijd een goed idee!
afternoon tea
valentea0
Voor lovers die nog niks op de planning hebben staan, 14 februari kun je bij THE DUCHESS flink uitpakken met een afternoon tea in valentijnsjasje. Dit wil zeggen dat er flink wat bubbels bij de thee komen kijken en alle lekkere snackjes delen jullie liefdevol met elkaar. De verfijnde patisserie, smaakvolle zoetigheden en hartige sandwiches worden in overvloed geserveerd zodat jullie niks tekort komen. Je kunt van 8 t/m 14 februari genieten van deze limited edition ‘Valentea’ bij THE DUCHESS.  Op de website van THE DUCHESS kun je ook na Valentijn reserveren voor afternoon tea.