Sunday Riley: huidverzorging met actieve ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules

Skins Cosmetics introduceert een nieuw must-have merk: Sunday Riley. Sunday Riley is een wereldwijd huidverzorgingsmerk dat gebruik maakt van actieve ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules om onmiddellijke en langdurige resultaten te leveren. Sunday, oprichter en formuleerder van het merk, is moeder van vier kinderen en vindt duurzaamheid, cruelty-free producten en opkomen voor mensenrechten belangrijk. Deze belangrijke waarden zie je dan ook terug in het merk.

Het merk Sunday Riley is overigens niet nieuw. Het bestaat al een aantal jaren maar bij Skins Cosmetics is de mooie, uitgebreide collectie pas sinds kort verkrijgbaar.

Sunday Riley Good Genes

Een van de meest bekende producten is Sunday Riley Good Genes, dit is een soort van wonderelixer! Wij kunnen dan ook niet wachten om de fijne ingrediënten uit dit potje op onze huid te smeren. De geniale naam Good Genes zegt het al, het product geeft je alles wat goede genen ook geven: een stralende huid. Zo zorgt melkzuur ervoor dat fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen of zelfs verdwijnen. Citroengras zorgt voor een goede doorbloeding en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het gepatenteerde NV-5 Ageless Complex helpt je om tekenen van huidveroudering tegen te gaan en zoethuid geeft je een mooie en egale teint. Sunday Riley Good Genes is geschikt voor dagelijks gebruik of als masker om de de huid een extra glow te geven voor een speciale gelegenheid. Gebruik het wel in combinatie met een SPF-product omdat het AHA-melkzuur de huid gevoeliger maakt voor zonlicht.

A+ en Vitamine C

Andere geliefde producten zijn A+ High Dose Retinoid Serum en C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum. Het A+ High Dose Retinoid Serum is geschikt voor de rijpere huid en bevat plantenextracten met dezelfde effecten als retinoïden. Het natuurlijke alternatief voor retinol gaat huidveroudering tegen en vermindert schade aan de huid. Het serum is verrijkt met witte honing uit Hawaï, Bisabolol, Gember Extract en Opuntia Ficus-indica Extract dat de huid in balans brengt, hydrateert en kalmeert, waardoor deze glad en fris wordt. Vitamine C is nog zo’n onmisbaar ingrediënt in je huidverzorging. Vitamine C helpt schade door vrije radicalen te herstellen, verheldert de huid en helpt donkere vlekken te vervagen. Maar nog belangrijker: vitamine C stimuleert de productie van Collageen waardoor het anti-verouderingseigenschappen bevat voor een meer elastische, sterke en gladde huid.
C.E.O. 15% Vitamin C Brightening Serum is het beste middel om donkere vlekken (ouderdomsvlekken) en acne-littekens mee te behandelen.

Om je een idee te geven wat de producten van Sunday Riley bij Skins Cosmetics kosten:

Skins Cosmetics

Good Genes All-In-One Glycolic Acid Treatment 50ml | €143
Good Genes All-In-One Glycolic Acid Treatment 30ml | €95
A+ High Dose Retinoid Serum 50ml | €122
A+ High Dose Retinoid Serum 30ml | €85
C.E.O. 15% Vitamin C Brigthening Serum | €122
C.E.O. 15% Vitamin C Brigthening Serum | €85