Strandzuid in Amsterdam

Het stadse strand Strandzuid is alweer een tijd geleden opnieuw geopend na een flinke make-over. De spot bij de Amsterdamse Rai is al jaren favoriet bij Amsterdammers want tja: ’t is er goed toeven. Het flinke terras ademt een sfeertje alsof je in het buitenland zit, logisch want eigenaren Bram van Es en Michel Pais hebben heel wat interieur spullen meegesleept uit Bali om het jou zo geriefelijk mogelijk te maken.

Veel mensen komen er dan ook graag met de boot, want ja: je kunt aanmeren. Wel is het belangrijk om op tijd terug te varen omdat de brug om 21.00 sluit, daarna kun je niet meer terug. En dat vroeg naar huis gaan…. dat wordt lastig als je zo lekker zit. Er is vertier voor jong en oud, binnen of buiten, bij de vuurkorf of aan de bartafels. Zo fijn! Of je nu trekt hebt in een borrel met een bitterbal of in een gezonde hap, aan iedereen is gedacht. Toen wij onder de heaters zaten te genieten, kozen wij voor een flinke borrelplank en drie voorgerechten. Kan ook! Zeker omdat de voorgerechten zo lekker zijn… wij aten ceviche en de beste watermeloensalade ever. Oké… ook nog wat bitterballen.

strand zuid

Strandzuid is officiële trouwlocatie en een perfecte event locatie voor besloten borrels, presentaties en lanceringen. Wil jij op een zomerse dag met vrienden borrelen? Of een partijtje geven op deze knappe locatie? Dat kan! Strandzuid is namelijk van alle markten thuis dus kijk snel op de website.