Hotspot alert | STAN&CO Amsterdam (Centrum)

Heb je ze al gespot aan het Weesperplein? Het knaplekkere STAN&CO is in Amsterdam neergestreken. Hip hip hooray! Een all-day adres erbij. En zeg je all-day dan kan de brunch natuurlijk niet onbenoemd blijven. Want ook dát hebben ze elke zondag voor je in petto. Op een lazy Sunday er lekker op los brunchen met andere lekkerbekken, sounds like a plan

STAN&CO Amsterdam x NYC

STAN&CO is als een malle haar vleugels aan het uitslaan. Utrecht, Zeist, Arnhem, Amsterdam en binnenkort Den Haag mogen zich maar in hun handen wrijven. Amsterdam is #4 in de STAN&CO family. Als je ooit eens bij één van de andere vestigingen binnen bent gaan gluren, dan ga je verrast zijn. Elke spot heeft namelijk een totaal eigen look & feel. Een originele invulling. Stuk voor stuk meer dan good-looking. STAN&CO Amsterdam is een fijne plek om even niet met je duimen via je telefoon te praten. Of met je vingertoppen via je laptop. Het heeft een New York touch-up, die je meteen weet te charmeren. Over charmeren gesproken, charmant is de kick-back-and-relax ambiance ook zeker. Een all-day spot waar je de hele dag door alles van de kaart kan bestellen, en die zich niet zo makkelijk laat labelen of in een hokje laat plaatsen. Alles behalve een eendagsvlieg. Dit wordt een culinair blijvertje, yeah!

STAN&CO Amsterdam     STAN&CO Amsterdam

…but first STAN&BRUNCH, baby! 

‘Brunch, the kinda breakfast without an alarm clock.’ Dat dus. Brunchen op zondag op z’n zondags, STAN&CO Amsterdam is groot voorstander. Sinds kort hebben ze dan ook elke zondag van 11:00 – 14:00 een 3-gangen brunchmenu à €22,50 p.p. excl. dranken. Van verse soep tot brioche, van STAN’s omelet tot ricotta pancake. Je sluit je buikvullende middagsessie af met een paar guilty pleasure specialiteiten van STAN. Een parade van lekkernijen waarmee het aardig sjansen geblazen is. Vooruit, pak die telefoon er toch maar weer even bij voor al dat fotogenieke lekkers haha. Het was super goed verzorgd allemaal. Voor een ieder wat wils. En het was me een partijtje veel. Houd dus rekening met een flinke food baby.

STAN&CO Amsterdam     STAN&CO AmsterdamGenoeg brunchgeflirt. Er ging bij ons even wat mis met de iets te snotterige ommeletjes. Kan gebeuren. En doordat het relaxte personeel het juist heel vriendelijk en professioneel oploste, werd het nog minder een ‘ding.’ Kan dit alsjeblieft overal in de (voornamelijk Amsterdamse) horeca de standaard worden, please?!

STAN&CO Amsterdam
Weesperplein 4A (Centrum)

InstagramFacebook  / Website

Reserveren voor de STAN&BRUNCH is trouwens een must. In een paar clicks regel je het hier.