Skins lanceert een parfum in samenwerking met parfumhuis Vilhelm

“Het gaat niet om de bestemming, het gaat over de reis – behalve wanneer je bent in Amsterdam, waar alles over de reis gaat.” Aldus SKINS X Jan Vilhelm die een passie voor parfum delen. Weet je: een eigen geur van SKINS moest er ooit van komen. Er is geen winkel in Nederland waar je zoveel bijzondere geuren kunt ontdekken dan bij SKINS. Ze halen de grootste namen op het gebied van parfum naar binnen en nu rolt daar ein-de-lijk een samenwerking uit. Waarom het zo lang duurde? “Goei werk hed tijd nodig” zeggen ze in Brabant. En zo is het maar net. Maar liefst twee jaar lang hebben de charmante Jan Vilhelm (wat een knappe man!) en SKINS op een geur zitten broeden.

“Skins is altijd erg vooruitstrevend geweest en niet bang om een nieuw merk te promoten. Toen ik in contact kwam met Philip en het team van Skins werd al snel duidelijk dat we dezelfde passie voor parfum delen. Deze samenwerking zorgde dan ook voor een eureka moment!” vertelt Jan Vilhelm ons terwijl we de nieuwe geur ontdekken.

De geur is gebaseerd op de verbeelding van David Lynch. Waan je in Amsterdam aan de grachten waar je voor een bijzonder hotel staat. De nacht kabbelt achter je langs en fluistert de beloften van de vele geneugten van de stad. De deuren gaan open. Een stroom van sandelhout lokt je naar binnen. Geschilderde ogen en een zachte stem begroeten je als rook de brandende Palo Santo krullen in de lucht. Je zou kunnen zweren dat er gele bloemen op de muur zijn gespoten die zijn gaan bloeien voor jouw je ogen. Je telefoon, meestal een levenslijn, ligt in je hand vergeten als je geest ontwaakt voor deze nieuwe realiteit. Welkom in een wereld als geen ander. De stad Amsterdam die Vilhelm omschrijft als:

“Een stad waar je de dag kunt starten in het Electric Ladyland museum (kleinste museum ever seen) om vervolgens thee te drinken in het kleinste huis van Amsterdam. Daarna waan je je in een andere wereld wanneer je naar de film gaat in het Tuschinski Theater. Prachtig interieur! Vervolgens is het kattenmuseum de laatste stop van de dag… dat is Amsterdam voor mij en I love it!”

Genoeg inspiratie voor het SKINS X Vilhelm parfum. Hier spreekt een verlangen om grenzen te doorbreken en om de verbeelding te laten spreken. Deze komt tot uiting in een warme, kruidige spannende geur met twee uitzonderlijke ingrediënten. Waarom je normaal Palo Santo gebruikt om je huis van negatieve energie te reinigen, spray je het hier op de huid. Vaarwel negatieve energie want met deze warmte op jouw huid kun je de wereld aan.

BOVENKANT:
bergamot, juniper berry,
zwarte thee
MIDDEN:
lavendel, leder, violet
BASIS:
patchouli, sandalwood, papyrus

skins vilhelm

De geur is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.