Proef de kunst van cocktails bij pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’

Liefhebber van het goede leven, fan van cocktails en de komende dagen nog een gaatje in de agenda vrij? Ga dan buurten bij pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’. Nog open t/m aanstaande zaterdag 19 november. Locatie: derde etage van het Fosbury & Sons-gebouw (feestje op zich). Hoe, wat, waarom? Lees je hier.

Drinken uit kunst La Maison by Rémy Cointreau

Er zijn dagen dat je ze (vast) niet drinkt: cocktails. Van nature hebben ze iets feestelijks, iets sjieks, iets charmants over zich heen. Houd dat vast, want precies dat in het kwadraat kun je van de cocktails bij pop-up bar ‘La Maison by Rémy Cointreau’ verwachten.

Het Franse dranklabel (bekend van bijzondere cognacs, likeuren en champagnes) is erop uit om al je zintuigen te prikkelen tijdens een avond uit. Naast dat de cocktails on fleek zijn, drink je ze uit unieke kunstobjecten met Delftsblauwe touch van kunstenaar Pablo Lücker in ruimtes die om door een ringetje te halen zijn.

La Maison by Rémy Cointreau Pablo Lücker

En juist als je denkt ‘nou, klinkt goed!’ doen ze er nog een schepje bovenop. Want waar wordt gedronken, wordt gegeten. Michelin Green Star-restaurant Triptyque (onthoud die naam) serveert de lekkerste, meest originele en – niet te vergeten – duurzame creaties. Verwacht barbites waarin lokale ingrediënten uit eigen tuin, ’t Westland en Midden-Delfland het voor het zeggen hebben.

La Maison by Rémy Cointreau

pop-up bar La Maison by Rémy Cointreau Amsterdam

Drankje(s) doen?

Voor meer informatie over speciale thema-avonden, workshops en tickets kun je terecht op maisonremycointreau.com. Koop er je toegangsbewijs (inclusief eerste cocktail) en wees van 17:00 uur – 00:00 uur welkom. Santé!