Perensap is de toverdrank die helpt tegen je kater!

Iedereen heeft zo z’n eigen manieren om over een vreselijke kater heen te komen. Het anti-kater offensief bestaat vaak uit veel slaap, pijnstillers, slechte films, vet voedsel en voldoende (water) drinken. Helaas blijft de bonkende hoofdpijn je de hele dag vergezellen, maar niet als je perensap drinkt!

Researchers van de Australische overheidsorganisatie: Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CIRSRO), hebben aangetoond dat proefpersonen die 220 ml Aziatische perensap drinken, nog vóór ze aan de alcoholische drank gaan, minder last hebben van een kater.

Kater? Zo doe jij je work-out zonder enige moeite!

Met een glas perensap vooraf aan de borrel kun je je de volgende dag vooral beter concentreren. Maar ook de hoofdpijn is stukken minder! Hoe dit kan? Dat weten ze nog niet precies. Maar Manny Noakes die het onderzoek leidt, denkt dat dit kan komen door enzymen die ervoor zorgen dat de alcohol minder goed wordt opgenomen door je lichaam.

Dus wil jij nooit meer een kater? Drink dan een glas perensap! Doe dit vooral voordat je het op een zuipen zet, want als je het na de alcoholische versnaperingen drinkt werkt het niet meer.
Het zal ons benieuwen!