Palais, het nieuwe duurzame interieurlabel om te kussen!

Actrice, filmmaker en sociaal entrepreneur Hanna Verboom en ondernemers Petra van Roon en Michiel van Heusden maken sinds kort de wereld een beetje mooier met het nieuwe lifestylemerk Palais. De eerste collectie bestaat uit 29 knappe kussen die je stuk voor stuk in huis wilt halen. Niet enkel om de unieke patronen en de rijke kleuren, maar ook omdat het een duurzaam merk is.

kussen palais

Steeds meer mensen kiezen bewust voor ethisch en duurzaam geproduceerde producten, consuminderen en investeren in kwalitatieve tijdloze items die lang meegaan. Laten we dit dan ook doen als het op interieur aankomt! Een plek waar je je elke dag thuis wilt voelen… en ’s avonds lekker tussen de knappe luxe kussens duiken is natuurlijk het allerfijnste! Vooral als je weet dat deze items met respect voor de aarde en de mensen die de producten maken zijn gemaakt. Bij Palais wordt de hele productieketen onder de loep genomen en alle stappen in het proces zijn herleidbaar. Dit is hard nodig in een wereld waar het milieu flink te grazen wordt genomen door onder andere de grootste vervuiler: de textielindustrie. Maar… het kan anders bewijzen Hanna, Petra en Michiel.
palais

De kussens zijn gemaakt van biologische stoffen als zijde, linnen en katoen en aftgewerkt met borduursels, franjes en kleurrijke prints. De designs zijn ontworpen door designer en illustrator Milou Neelen. Ben je al hebberig geworden en wil je de rest van je leven tussen deze beeldige kussens ploffen? Ze zijn verkrijgbaar op de website van Palais en bij de Bijenkorf. Een investering in een goed kussen is een investering in jezelf want je wilt er wel lekker bij zitten toch? Oh.. en in de toekomst komt er nog meer moois! Denk aan Kaftans, Kimono’s en accessoires voor in huis.

palais

Lees ook: salty hair, I don’t care