De paasbrunch anno 2021 haal je op of laat je bezorgen!

Pasen is ons lievelingsweekend. Voorjaar, veel chocolade en een brunch met je loved ones. Uitgebreid brunchen en- of lunchen is namelijk nóg leuker als dineren. Wij verheugen ons al weken op de paasbrunch. Voor deze brunch wordt dan ook flink uitgepakt! Van zoete tot hartige lekkernijen, kom maar door. (Chocolade) eitje erbij en genietings! En psssttt… de paasbrunch kun je ook bestellen en onderstaande opties zijn echt een feestje op tafel!

Okura’s paasbrunch box

waldorf astoria

Wil je écht uitpakken dit jaar? Okura’s paasbrunch box bevat allerlei warme en koude gerechten voor een verrukkelijke, luxe middag. Wat je kunt verwachten? Aspergesoep met mimosa crumble, oosterse zalm, een éclair van ganzenlever en kweepeer, gevulde eieren met Hollandse garnalen en mascarpone, wentelteefjes en een exotisch paasei zijn slechts een greep uit het indrukwekkende menu.Maak het paasweekend nog specialer en breid de brunch uit met Ciel Bleu’s kaviaar, halve kreeft of een fles Le Brun de Neuville Assamblage. Told you. Wij pakken het liefst uit!
Bestel de Okura paasbrunch box hier

Eastern afternoon tea Waldorf Astoria

Schermafbeelding 2021-03-19 om 11.31.28
Te mooi om op te eten. Met paashaasjes en eieren in alle soorten en maten (ook van chocola) creër je in in no-time een lekker sfeertje aan tafel. Je bestelt de Eastern Afternoon Tea hier. 

Italiaanse brunch

tozi

How we love een tafel vol met Italiaanse heerlijkheden. Burrata, lasagne en La Colomba á la TOZI. Deze zoete, luchtige cake met kersen en romige vanille crème wordt traditioneel gezien met Pasen geserveerd en is de perfecte afsluiter van het Paasmenu. Ze hebben ook een vegetarisch en een kindermenu. Bestel de paasmenu’s van Tozi hier.

Bistrôt Chapeau

Bistro Chapeau
De Gooische brunchers onder ons kunnen terecht bij Bistrôt Chapeau waar ons de Franse keuken altijd ongelofelijk lekker smaakt. Speciaal voor pasen hebben ze een brunchmenu met paasspecials samengesteld. Wil je! Bestel het paasmenu van Bistrôt Chapeau hier.