Overweeg jij een borstvergroting? Dan is het 3D-Consult dé uitkomst!

Plastische chirurgie. Een veelbesproken, tikkeltje omstreden maar verdomd interessant onderwerp. Want, wanneer kies je daarvoor? Het is iets waar veel vrouwen wel eens over nadenken. Zelfs 1 op de 3 vrouwen denkt wel eens na over een borstcorrectie. Dat is een grote groep. Wat doe je als je daarbij hoort? Durf jij de stap te zetten? En hoe maak je uiteindelijke de beste keuze? Want, zeg nou zelf, we hebben het hier niet over een nieuw paar schoenen.

De overweging
Er zijn verschillende redenen waarom vrouwen een borstvergroting overwegen. Sommige vrouwen hebben nooit borsten gehad en zijn hier erg onzeker over. Andere vrouwen krijgen na hun zwangerschap te maken met kleinere of slappe borsten. Zij willen graag hun oude lichaam terug.

Kiezen voor een borstvergroting gebeurt niet van de een op de andere dag. Vaak ben je er al jaren mee bezig. Op internet verzamel je de voor jou relevante informatie en je wordt een expert op het gebied van borstvergrotingen. Je weet precies wat de voor- en nadelen zijn en kent zelfs de maten van alle protheses uit je hoofd. Maar hé, die 200cc ziet er bij jou waarschijnlijk heel anders uit dan bij je beste vriendin. Wat als je jezelf kon zien voor én na de borstvergroting? Dat zou toch een uitkomst zijn?

Bergman Clinics heeft iets nieuws: het 3D-Consult voor een borstvergroting
Het 3D-Consult is nieuw en dé uitkomst voor vrouwen die een borstvergroting overwegen. Bij Bergman Clinics is het mogelijk om door middel van een scan, die de plastisch chirurg tijdens het consult van je borsten maakt, je nieuwe borsten in 3D op een scherm te zien. Dit is dé uitkomst voor vrouwen die zich geen voorstelling kunnen maken bij het resultaat. Want tijdens zo’n 3D-Consult is het wél goed voor te stellen of de gewenste protheses bij je lichaam passen. Niet alleen het volume maar ook de vorm kan worden aangepast. De twijfel tussen ronde of anatomische protheses is daarom ook meteen opgelost. Beter kun je jezelf niet voorbereiden – en dat wil je sowieso – dus wij zijn stiekem heel erg benieuwd!

Thuis de 3D-simulatie alvast uitproberen? Met de lightversie kun je op je eigen smartphone/ tablet of PC kijken wat het beste bij je past. Nu exclusief op bergmanclinics.nl/3D-Consult