Onmisbaar voor je kroost: de iconische Tripp Trapp® van Stokke

Je zult het maar bedacht hebben. De iconische Tripp Trapp® van Stokke. Deze stoel, lijkend op een houten trapje, is er voor mensen met kinderen van alle leeftijden. Voor de allerkleinste, nét geboren baby’s is er een speciale newborn set en tegen de tijd dat jouw kindje gaat zitten is er een baby set. Het is welhaast onmogelijk om deze stoel niet in huis te hebben. 

Een bijzonder jubileum voor Tripp Trapp®

Tripp Trapp® werd 50 jaar geleden in Noorwegen ontworpen door Peter Opsvik en kwam in 1972 op de markt. We hoeven je niet te vertellen dat er sinds die tijd miljoenen kinderen zijn groot gebracht in deze klassieker. Want ja. Deze briljante kinderstoel is niet meer weg te denken uit een gemiddeld huishouden met kinderen en dit komt door zijn Scandinavische eenvoud en oneindige gebruiksduur. Voor iedere fase van de kindertijd is de stoel zéér geschikt. Zelfs als de koters groot zijn blijft de Tripp Trapp ® een als een pronkstuk aan keukentafel staan. Wel zo handig he? Zo’n aanschuifstoel waar iedereen lekker op kan zitten.

Waar voor je geld

Twijfel je nog of je hem nodig hebt? Koop hem! Als je je namelijk bedenkt dat je kindje hier iedere dag meermaals op zit, is het de investering oh zo waard. Ons Marie-Jolie is vandaag 210 dagen dagen oud (zeg 7 maanden) en ze heeft al meer dan 400 keer in de stoel gezeten. De Tripp Trapp® is zowat haar troon vanaf waar ze alles goed kan aanschouwen.

Aan tafel eten

Naast het tijdloze, hoogwaardige design en de mogelijkheid de stoel aan te passen

aan de groei van je kleintje is het ook belangrijk dat je kind aan tafel aanschuift. Zo ziet hij of zij de ouders eten, hoort gesprekken en maakt interactie. Het diner is een onmisbaar familiemoment en cruciaal voor de taalontwikkeling, motorische vaardigheden en creativiteit van jouw kleine spruit. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat jouw kindje straks alles eet. Of je de oren van de kop af lult. Je kunt de kroost hierin stimuleren en aan tafel is een mooi moment om dat te doen.

Jubileum stoel

Ter ere van de vijftigste verjaardag van de stoel die met je kind meegroeit, lanceert Stokke met trots een bijzondere limited edition jubileumcollectie: De Tripp Trapp Ash Mixed Limited
Edition. De Limited Edition-collectie bestaat uit de volgende producten:

jubileum

 

Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition, adviesprijs €269,-

15000 genummerde stoelen beschikbaar

Tripp Trapp ® Ash White Limited Edition, adviesprijs €269,-

3000 genummerde stoelen beschikbaar

Tripp Trapp ® 50th Anniversary kussen, adviesprijs €49,-

10.000 stuks beschikbaar

Je koopt de stoelen op de website van Stokke 

Alaise maakt jouw skincare routine duurzamer