DIT WIL JE! Chocoladebier van Tony Chocolonely

Dit is echt het beste nieuws van 2016! Ons favoriet chocolademerk gaat bier maken. Dit doen ze natuurlijk niet alleen, samen met Brouwerij de Prael uit Amsterdam is Tony’s Chocolate Milk stout tot stand gekomen. Goddelijke romige chocoladebiertjes met Tony’s vertrouwde cacaopoeder.

Vorig jaar kon je exclusief Tony’s Chocolate Milk Stout proeven op onze 10e FAIRjaardag. Brouwerij @deprael heeft voor ons weer de ketels gevuld en we hebben geproefd, verbeterd en nog 'es geproefd. Zo zijn we tot de ultieme Tony’s Stout gekomen. Enneh, op 24 november kun jij ‘m als eerste proeven op Tony's FAIR. Zien we je daar aan de Stout Bar? . . *UPDATE*: Kaartjes voor Tony's FAIR 2016 zijn UITVERKOCHT. LET OP: er zijn 24/11 geen kaartjes aan de deur te koop. Foto: @defotomeisjes #tonyschocolonely #tonysstout #knettergoed #tonysfair

Een foto die is geplaatst door Tony's Chocolonely NL (@tonyschocolonely) op

De speciaalbieren zijn vanaf 1 januari verkrijgbaar bij de Marqt, Gall & Gall, Mitra, een aantal Albert Heijn-winkels en zelfstandige slijterijen. Laat het nieuwe jaar maar beginnen! Overigens heeft het bier heeft een beperkte oplage en is tijdelijk verkrijgbaar in fusten van 20 liter en in flesjes van 25 cl. Wees er dus snel bij!