Oh wat was het FEEST! Rob Peetoom vierde 50-jarig bestaan en draagt het stokje over aan dochter Rochelle

Een paar weken geleden ontving ik een uitnodiging: You are invited to a cocktail party, sit down dinner & fashion/hair show in celebration of Rob Peetoom’s 50th anniversary. Of ik zin had om te komen. Eh JA! Rob Peetoom, de bekendste haarstylist en ondernemer in de Nederlandse kappersbranche is een voorbeeld voor velen. In binnen en buitenland ziet men hem graag en dat komt niet alleen door zijn succes, juist door zijn positieve en vrolijke karakter trekt hij mensen aan. Na 50 jaar aan de weg te hebben getimmerd (Peetoom had eigenlijk bouwkundig ingenieur moeten worden, maar was niet zo’n lieverdje op school) heeft hij een bijzonder familie bedrijf opgebouwd waarin alles draait om mensen mooi maken en zich goed laten voelen.

Nu is het de beurt aan girl-boss en dochter van, Rochelle Peetoom, om dit mooie werk voort te zetten. Rochelle heeft al flink wat prestaties op haar staan. Ze studeerde cum laude af in Barcelona, liep stage bij de Britse Vogue, lanceerde vervolgens een blog én een marketing agency. Daarnaast is ze al sinds 2008 het creatieve brein achter PEETOOM Magazine, niet niks! In haar speech spreekt ze dan ook vol vertrouwen over haar nieuwe carrière move als CEO van het bedrijf. Ik geloof dat we de komende jaren nog heel veel moois kunnen verwachten met zo’n powerbabe aan het roer. Ook dochter Savana Peetoom zit in het bedrijf en heeft afgelopen jaar een salon in New York geopend. We kunnen gerust zeggen dat de Peetooms de wereld een stukje mooier maken!

Schermafbeelding 2019-04-17 om 19.53.34

Reden voor een feestje, en feest, dat was het! In de aanwezigheid van meer dan 800 gasten werden er shows gegeven en bubbels ingeschonken. Tout bekend Nederland genoot van het Italiaanse diner, het optreden van zangeres Naaz en verschillende shows in Sugarcity. Lieke van Lexmond en Humberto Tan hosten de avond maar aan het einde van de avond gingen ook hun voetjes van de vloer én wat kan Humberto Tan dansen.

rob peetoom

Het was een onvergetelijke avond en we gingen met plaatsvervangende trots en warme gevoelens weer naar huis. Als je met je familie zo’n mooi bedrijf runt en voortzet moet dat wel heel speciaal voelen!