De nieuwste natuurlijke tool: de BeautyStone van Loïs Lee

Iedereen wil een gezonde stralende huid en het liefst op een natuurlijke manier. We zijn klaar met alle chemicaliën en andere technieken winnen terrein. Bindweefselmassage’s, crèmes zonder kunstmatige toevoegingen en dus nu ook een BeautyStone van Loïs Lee.

Eerder dit jaar maakte wij kennis met het 3-stappen skincare concept en nu bejubelen wij de BeautyStone. Want 1: deze steen ziet er mooi uit en 2: het voelt prettig en verkoelend aan. Dit zijn op zich al fijne bijkomstigheden maar het doel is het belangrijkste. De BeautyStone is een uit Jade gevormde massagesteen voor het gezicht en gebaseerd op een eeuwenoud gezondheidsritueel uit de Traditonele Chinese Geneeskunde.

Zo werkt het
Dit ritueel is hetzelfde als een meridianen-massage en het bevordert energiedoorstroming, doorbloeding en lymfe-drainage voor een gezonde en stevige huid. Je snapt dat deze massage voor mij een dagelijks ritueel is geworden waardoor mijn huid stralender wordt maar ook mijn mind tot rust komt. Terwijl je je gezicht masseert kun je namelijk even niks anders doen en dat is best fijn na een drukke dag. Je kunt de steen op verschillende manieren gebruiken voor meerdere resultaten. Door met de zijkanten te schrapen over je gezicht (gebruik altijd de cleansing of beauty oil) stimuleer je de doorbloeding. Schraap van binnen naar buiten en in een opwaartse beweging.

Acupressuur:
Je kunt ook de (beauty) acupressuur-punten stimuleren. Zet de steen met de ronde kant op de punten en draai 3 maal een halve slag.

Bij acne, rosacea en ontstekingen moet je voorzichtig zijn, kijk vooral even op de website!

De steen kost €39 en is verkrijgbaar via Loïs Lee