Natuurlijke zonnebrandcrème bestaat en dit is het voordeel

Natuurlijke SPF producten zijn nog niet zo lang op de markt maar enorm gewild. We worden steeds bewuster van wat we op onze huid smeren en dit geldt zeker ook voor zonnecrème. Het is vrij complex om te produceren want het product moet natuurlijk én heel effectief zijn. MÁDARA heeft er vijf jaar over gedaan om vier unieke, natuurlijke SPF producten voor gezicht en lichaam te ontwikkelen.

Dit is gedaan door chemische filters te vervangen voor natuurlijke filters. In tegenstelling tot de chemische filters dringen deze niet in de huid om zonlicht te absorberen, maar ze reflecteren schadelijke AV straling. Minerale filters zijn een veilig alternatief voor chemische filters die een risico voor je gezondheid vormen. Zo is uit verschillende onderzoeken gebleken dat ze zich op hopen in het lichaam en de hormoonhuishouding kunnen verstoren. Wat zit er dan wél in een natuurlijk zonneproduct en werkt het? Ik testte de nieuwste producten van MÁDARA en ben heel tevreden! Met mijn witte huid is bescherming hard nodig en met deze ingrediënten heb ik in de zon niets te vrezen.

Zinkoxide
Natuurlijke zonbeschermers gebruiken titanium dioxide of zinkoxide. Alle MÁDARA SPF-producten zijn gebaseerd op zinkoxide. De optimale deeltjesgrootte van zinkoxide biedt de hoogste niveaus van UVA- en UVB- bescherming. Uiteraard gebruikt MÁDARA hierbij geen nanoparticles.

Voor patent geregistreerde stamcellen van noordelijk drakenkop
Drakenkop? Wat een grappige naam! Dit innovatieve ingrediënt voegt verbazingwekkende huidverzorgingsvoordelen toe aan de SPF 30 producten van MÁDARA. Noordelijke drakenkop bevat een extreem hoge dosis antioxidanten die vrije radicalen neutraliseren en vroegtijdige veroudering helpen voorkomen. Dit voorkomt rimpelvorming!

Hyaluronzuur
Iedereen weet dat Hyaluronzuur uitdroging voorkomt, handig als je de hele dag zonnestralen op je huid krijgt.

Frambozenzaadolie+ vitamine C & E
Dit samenwerkende trio biedt SPF-stimulerende, verzachtende en huidherstellende voordelen.

Eikenschors, groende theebladeren en druivenpitolie
Het OAK/AOX anti-vervuilingscomplex van eikenschors, groene theebladeren en druivenpitolie is dé held in MÁDARA City CC crèmes. Dit complex biedt een 18 x krachtigere antioxidantwerking dan het gangbare, maar synthetische BHT*. Het biedt krachtige antiverouderingsvoordelen en beschermt tegen vervuiling van buitenaf. Het complex gaat pigmentatie en donkere vlekken tegen en voorkomt volumeverlies.

spf30_face_tub

Age protecting Suncreen SPF 30, €29 MÁDARA