Natural Beauty Make-up Masterclasses

Wil jij leren van een Pro? Lees dan zeker even door!

Make up is een kwestie van techniek, inzicht, invoelen, kleur, mode en vertalen.
Make up is vormgeven, het scheppen van mogelijkheden.
Make up is een illusie, magie en werkelijkheid.
Make up is vrijheid!

Maar hoe doe je dat allemaal? En wat past bij mijn gezicht en mijn huidskleur? Hoe breng je make-up netjes en goed aan zodat je je natuurlijke schoonheid behoudt? Tv en Film visagiste, Floor Fennis verteld je er alles over tijdens de Natural Beauty Masterclasses georganiseerd in samenwerking met Nourished Nederland.

Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke producten. We gaan van een day-look naar een avond-look en je eigen gezicht is je canvas. Floor doet de stappen voor, legt de technieken uit en kiest met jou de perfecte kleuren voor jouw huidtype.

De masterclass is voor iedereen die zijn make-up skills naar een nieuw niveau wil brengen. Die misschien over wil stappen naar een natuurlijkere beauty routine en natuurlijke make-up wil uitproberen, voelen en testen.

Want wist je dat…
De meeste vrouwen dagelijks tussen de 12-18 beautyproducten gebruiken. Dat stelt je bloot aan een gemiddelde van 185 chemische stoffen per dag die mogelijk via de huid in de bloedbaan worden opgenomen.

Die mooie huid van jou is het grootste orgaan van je lichaam! Het is een levende, ademende jas die je helpt bij de warmteregulatie van het lichaam, vervelende toxines en chemicaliën uitscheidt en maar liefst 60% van de chemicaliën die je aanbrengt absorbeert.

Zoals je ziet is je lichaam een ecosysteem. Alles wat jij eet (verteert) en opsmeert (absorbeert) heeft impact op het vermogen van het lichaam om zichzelf te reguleren, aan te passen, herstellen en gezond te blijven.

Ontdek dat een foundation op basis van Havermout en mascara op basis van avocado-olie net zo goed werkt!

– 14 April Den Bosch 15:00 – 17:30 uur
– 24 April Amsterdam 19:00 – 21:30 uur
– 28 April Limmen 11:00 – 13:30 uur

Lees hier meer en registreer jezelf nu. Prijzen zijn inclusief een Natuurlijk Amandelolie Mascara t.w.v. €23,00

Love & Sunshine,
Erin en Floor

Volg ons op voor meer Nourished Nederland op: Facebook & Instagram
Of neem een kijkje in de webshop of blog: Nourished Nederland