DE MULTIPURPOSE BALM: Papaya SOS Marmelade

Het product dat iedereen nodig heeft in zijn leven; jong, oud, mommie (to be) en daredevils. Waarom? De SOS marmelade van Ere Perez is een multifunctionele balsem gemaakt van Papaya. In Australië hoor je ook vaak over de welbekende paw paw crème. Deze balsem kun je hiermee vergelijken alleen dan zonder de petroleum (wat trouwens ook in Vaseline zit).

Deze crème is voor het herstellen, onderhouden & voeden van (droge) huid en haar. Breng aan om je lippen te onderhouden of genezen (die nare flaky en gescheurde lippen van de herfst en winter komen er weer aan). Daredevils gebruik op littekens, wondjes, korstjes of insectenbeten om de huid te herstellen. Maar ook droge voetzolen en hielen worden erg blij van een likje papaya!
Voor moeders is dit de perfect balsem voor je newborn of baby, van luieruitslag tot wondjes en droge plekjes. Je kunt het zelfs gebruiken om je make-up mee te verwijderen aan het einde van de avond. Een multifunctionele creme voor iedereen de niet te veel poespas wil.
Een balsem die je altijd bij je wilt hebben. Zeker op vakantie, in je luiertas, op een sportevent en in je badkamer natuurlijk!
Nieuwsgierig? Check de ingrediënten hier.

Love & Sunshine,
Erin en Floor

Volg ons op voor meer Nourished Nederland op: Facebook & Instagram
Of neem een kijkje in de webshop of blog: Nourished Nederland