Mooie dingen voor thuis: Dior Maison Kaarsen

Nu de dagen korter worden en met name donkerder, hebben wij intens de behoefte om het thuis knus te maken. Kaarsen branden we het hele jaar door maar in de herfst brandt er non stop een mooi exemplaar in huis. Het liefst een geurkaars voor nóg meer sfeer.

De Dior Maison kaarsen zijn knap, gemaakt van minerale was en parfumeren de ruimte met een onweerstaanbare hortensia geur. Toevallig ook de mooiste bloem wat ons betreft.

Lees ook: de Cire Trudon afternoon tea bij Waldorf Astoria 

Dus doe jezelf niet tekort en geniet van de fijnste aromas terwijl je werkt, een wijntje drinkt of jezelf met een kop thee op de bank nestelt.

Dior Maison Kaarsen

De omhulsels van de sjieke Dior kaarsen zijn stuk voor stuk met de mond geblazen glazen potten. Deze zijn rijkelijk gedecoreerd met gezeefdrukte toile de Jouy, dé iconische print van het huis. Er zijn drie verschillende kleuren verkrijgbaar, blauw, rood en grijs.

dior geurkaars

Ambacht

Ben jij benieuwd hoe de geurkaarsen op ambachtelijke manier gemaakt worden? Dior geeft met liefde een kijkje achter de schermen middels de Savoir-Faire video. Kijk zelf maar even want dat zorgt ervoor dat je de geurkaars nóg meer waardeert.