Mindful drinken: dit maakt ‘nee’ zeggen tegen alcohol makkelijker

In de zomer lonkt alcohol altijd en overal. Nog even borrel na het werk. Een drankje tijdens het koken. Na het eten nog eentje in de tuin. En dan ga je ook regelmatig het terras op. Heerlijk, zomer maar het is opeens wel heel vaak Gin-o’clock! En dat terwijl we heel goed weten dat de gezondheidsraad ons al na één glas per dag op de vingers tikt. Maar we vieren het leven en de gezondheidsraad kan de pot op. Of toch niet? Steeds vaker proberen mannen en vrouwen te minderen met alcohol. Mindful drinken wil zeggen dat je steeds vaker voor een alcoholische versnapering bedankt.

“Nee” zeggen is best lastig als de rest vrolijk door zuipt. Met een glas bruiswater op het terras zit je voor je toch minder gezellig. Daarom doe je er verstandig aan om een alternatief te vinden waar je wel blij van wordt. Merken spelen steeds vaker in op de alcoholvrije trend en zo kun je tegenwoordig een lekkere alcoholvrije gin-tonic bestellen.

Het is voor onze gezondheid belangrijk om bewuster met alcohol om te gaan. Zeg vaker nee. Vaak drink je toch een glaasje omdat je onterecht bang bent om saai te zijn. Na een glaasje denk je: ‘ach ik ben nu toch al bezig’. Na twee glazen verlies je je grenzen en drink je door. De volgende dag heb je spijt. Terecht want van alcohol kom je aan, vergroot je de kans op kanker en voel je je minder fit.

Wij zijn daarom super blij dat we mindful kunnen genieten met CEDER’S, het alternatief voor gin. Onze gezondheid is belangrijk en minder drinken past bij een healthy lifestyle. Toch willen we iets bijzonders en verfrissends. CEDER’s zorgt ervoor dat je in een handomdraai een verfrissende alcoholvrije cocktail maakt met alleen maar voordelen. Zo ben je de volgende dag niet brak! Overigens is dit drankje ook geschikt voor zwangere vrouwen die soms snakken naar iets anders dan de eeuwige frisdrankjes. CEDER’s gin is er in drie verschillende smaken en wij proberen CEDER’s Crisp met een mix van echte gin klassiekers zoals juniper en citrus in combinatie met komkommer en kalmerende kamille.

Make the perfecte serve
Vul je glas met 2 of 3 ijsblokjes. Schenk hier 50ml CEDER’s Crisp over en vul dit aan met 150ml premium tonic. Maak je alcoholvrije g&t af met komkommer en een takje munt.