Instagram heaven: poederroze restaurant MaMa Kelly

Ben jij gek op roze én op kip en kreeft? Dan ga je ontzettend blij worden met dit nieuws. Want restaurant MaMa Kelly uit Den Haag strijkt neer in Amsterdam.

Misschien komt de naam MaMa Kelly je bekend voor? Het is een boerenlandkip en kreeft restaurant met een zeer Instagrammable interieur in Den Haag.

De eigenaren lieten zich voor het interieur niet door Sketch in Londen inspireren maar door een piepklein roze winkeltje in New York. ‘Pink is not a color, it’s an attitude’, aldus de eigenaar en ontwerper Rein Rambaldo. In tegenstelling tot het winkeltje is het restaurant hartstikke groot. Het restaurant met fluweel roze banken heeft vier etages, die split level zijn opgebouwd. Visgraatvloeren, roze stoelen en gouden palboomlampen, zijn de ingrediënten voor alle bloggers en influencers. Je kunt er dus je hand voor in het vuur steken dat je Instagram-feed binnenkort volstaat met dit smakelijke interieur.

MaMa Kelly

Pink heaven MaMa Kelly Amsterdam

Op 13 november gaan de deuren van MaMa Kelly in het Olympische Stadion in Amsterdam open. Sta je te trappelen en wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer je tafel dan maar gauw via de website!

MaMa Kelly

MaMa Kelly