Maakt het iets uit wie er naast je wakker wordt? Awaken your best

‘Twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen’ is een oud Nederlands spreekwoord. De betekenis: een relatie tussen twee personen met een ander geloof werkt niet. Tegenwoordig zou je daar onder meer nog cultuur, gender of perspectief aan toe kunnen voegen. Emma vind dit spreekwoord behoorlijk achterhaald en daarom zijn ze een campagne gestart om te laten zien dat twee geloven op een kussen prima samengaan!

Met de campagne ‘Awaken your best’ wil Emma benadrukken dat contact met verschillende mensen met een ander perspectief een bedrijfscultuur én de maatschappij verrijkt. We zien koppels eerlijke gesprekken voeren in bed en thema’s als racisme en ouderschap passeren de revue. Ook bespreken de koppels elkaars verschillen en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Emma, daar creëer je rust én reuring mee in het leven. Want wie ’s nachts goed slaapt heeft er overdag meer zin in. ‘Een uitgerust mens telt voor twee’ is nog zo’n Nederlands spreekwoord en dat is helemaal waar. Emma heeft alles in huis voor een goede nachtrust met wie je dan ook slaapt! Accepteer elkaar, omarm elkaars verschillen en deel het bed alleen met diegene waar jij je het allerfijnste bij voelt.