Let’s tea a LOTT in Grand Hotel Krasnapolsky

De zomereditie van de welbekende luxe Afternoon Tea van het Grand Café in het Krasnapolsky in Amsterdam is een heuse parel. Niet snel vind je de Afternoon Tea zó bijzonder en creatief. Let’s tea a LOTT is namelijk een samenwerking tussen de chefs van het Krasnapolsky en het sieradenmerk LOTT. Gioielli. Gun jezelf een middag luxe, smaak en stijl!

Eetbare juweeltjes

De Afternoon Tea van Grand Café Krasnapolsky met LOTT. Gioielli bestaat uit drie rondes en begint met een coupe champagne. De eerste ronde word je verwend met hartige bites. Zo proef je brioche met octopus, lavendel, venkel en tomaat, een sandwich steak tartaar, een tartelette gevuld met gerookte biet, dille, mierikswortel en blauwe bes en een tartelette gevuld met komkommer, tomaat en zwarte sesam. De tweede ronde bestaat uit – onmisbaar bij een afternoon tea – scones met clotted cream. Daarna worden er juweeltjes van zoetigheden geserveerd. Denk aan een taartje van kers met chocolade genache, friandise met verveine en aardbei, een taartje van sponge cake, pistache en framboos en een LOTT. bonbon gevuld met abrikoos. Uiteraard wordt elke gang vergezeld door bijzondere thee. Let’s tea a LOTT!

krasnapolsky

The Cake Room

In The Cake Room zijn prachtige items van de nieuwe collectie van LOTT. Giolielli te bewonderen. En mocht je er nog op tijd bij zijn, dan krijg je een fijne voucher als gift.

krasnapolsky

De Lott. Afternoon Tea kost 49.50 euro per persoon, inclusief champagne

Ga na de website voor meer informatie.

Lees ook: studio Noos opent zijn eerste fysieke winkel