Lentekriebels? Geef je keuken een upgrade met deze tips

Wij kunnen niet wachten tot de zon weer gaat schijnen. Tegelijkertijd kriebelt het om binnenshuis aan de slag te gaan. Dat zal wel iets met de ‘grote lenteschoonmaak’ te maken hebben. Het huis weer spic en span in orde, daar verlangen we naar! Ordenen, rangschikken, op een bepaalde manier neerzetten; het kost tijd maar geeft veel voldoening. Dit jaar geven wij onze keuken een upgrade! Voor kruiden schaffen we mandjes aan, we vissen de verjaarde proviand uit de la en belonen onszelf met nieuwe gadgets van Kitchenaid. Hard werk mag beloond worden!

1. Gooi over-de-datum voedingsmiddelen weg
Wel. Misschien denk je net als wij dat je je zaken in de keuken netjes op orde hebt, onverhoopt staan er vaak toch nog veel producten die over de datum zijn tussen het proviand. Kruiden, smeersels en sausjes die over de datum zijn mogen weer ruimte maken voor nieuwe voorraad! En hoe leuk is het om al je kruiden in dezelfde potjes op te bergen?

potje

Beugelpot via Dille & Kamille

2. Maak gebruik van mandjes
Een van onze grootste ergernissen, is het rondslingeren van losse spullen in een la of kast. Zo hadden wij de mixers, staafmixers en alles los in de la liggen. Mandjes zijn hiervoor een prima oplossing. Ook fijn met kinderen, doe alle scherpe keukentools in een mandje en berg ze hoog in een kast op.

mandje
Mandje zeegras via Dille & Kamille

3. Gun jezelf een nieuwe gadget van Kitchenaid
Heb jij ook nog steeds een broodrooster uit je studentenhuis? Of mislukken al je baksels omdat je simpelweg de juiste apparatuur niet hebt? Gun jezelf dan een gloednieuwe keukenmixer, blender of broodrooster. De juiste tools helpen je bij het bereiden van de lekkerste gerechten. Geloof ons: je kunt niet meer zonder. Deze mooie, nieuwe Honey kleur van Kitchenaid staat warm in de keuken.
kitchenaid
Bekijk de collectie op Kitchenaid