Kies een parfum op basis van je sterrenbeeld

Voor mij is het geen struggle om een parfum te kiezen, ik heb mijn favorieten. Veel vrouwen vinden het stukken lastiger om een toekomstige signature geur te vinden. Zeg nou zelf: soms ben je toe aan een vernieuwde variatie op het oude vertrouwde maar hoe zoek je die nieuwe geur uit? Spendeer je uren in een warenhuis of ga je af op het advies van een vriendin? Prima natuurlijk maar het is spannender om een geur te kiezen die écht bij je past.

Jo Malone is een merk met oneindig veel keus en het fijne is, je kunt de geuren combineren en zo perfectie creëren! De nieuwste bloemige geur Poppy & Barley van Jo Malone riekt heerlijk en je kunt er unieke combinaties mee maken. De geur Poppy & Barley heeft een hart van Klaproos waardoor de geur fris en bloemig ruikt, door de katoenzachte gerst krijgt de geur een luchtige, houtachtige toon. Muskusachtig zelfs. De zwarte bessen geven een scherpe kant aan de geur. Wij geven drie voorbeelden hoe je deze geur op een unieke manier kunt linken aan je sterrenbeeld.

Maagd
Maagden zijn verzorgend, perfectionistisch en gevoelig. Daarbij past een lichte en subtiele geur die kalmeert en verzacht. De combinatie Poppy & Barley met Wood Sage & Sea Salt laat je ruiken alsof je net uit de douche komt.

Weegschaal
Vrouwen met Weegschaal als sterrenbeeld zijn elegant, charmant, hebben smaak, zijn oprecht vriendelijk, zachtaardig, en ze houden van schoonheid. De geur Poppy & Barley in combinatie met Myrrh & Tonka past perfect bij deze aangename weelderige en warme persoonlijkheid.

Schorpioen
Schorpioen vrouwen kunnen je omschrijven als échte free-spirits die alles uit het leven halen. Het is nooit genoeg… en daarom past een levendige en bloemige combinatie van
Poppy & Barley met Honeysuckle bij deze dame.

Ben jij benieuwd welke geurencombinatie het beste bij je past? Schrijf dan je 3 meest belangrijkste persoonskenmerken op en kies op basis daarvan jouw geur. Het is mogelijk om Jo Malone geuren te layeren!

poppy barley

30ml Poppy & Barley Cologne €54
100ml Poppy & Barley Cologne €109
250ml Poppy & Barley Body & Hand Wash €30

Verkrijgbaar via Jo Malone.